Ten rengi çorabı gördün müUlan hic is yapasim yoktu sayfada ciddi gaz var
Gecmis olsun Allah sifa versinSağolun kızlar atlatacagiz inşallah biz neleri geride bırakmadık ki hastalık olarak bunlar da geçecek Allah in izniyle.
Yanimda olup destek olusunuz bir geçmiş olsun deyişiniz bile iyi geliyor insana.
Yaz geliyor inşallah yazdan ümitliyim hastalıklar daha az en azından.
Gordüm gördümTen rengi çorabı gördün mü
Bi tarzın olacak aga temizlikteGordüm gördüm
Vallahi öyle billahi öyleben fark ettiysen adımları hep sana temkinli atıyorum ahhahhaha
Olum dönüp dolaşıp bize geliyonuz ama avanızda bi yere kadar
Siz hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz bana da deyinVaaaaaaaaaay bu balık yürek mi yemiş bugün ahahahhahahahah ama çok doğru biz olmadan yaşayamazlar aileleri onların herşeyi
20 küsür senedir hala 15 küsür senedir teyzeyim, bana koymaz da Bonus vurabilir evetNego teyzebonus a abla dendiğinde tansiyonu düşüyor bir de teyze dese biri çekip vurur billahi ahahhahahahhah
Negooooo inan numara olsa sana watsaptan eşimin ses kaydını atardım.Siz hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz bana da deyin
Ben dönüp dolaşıp gidicem he mi
Çok güzel yaşarım net
Negooooo bırak bu işleri megooooooo20 küsür senedir hala 15 küsür senedir teyzeyim, bana koymaz da Bonus vurabilir evet
Sildi mi temiz silerNegooooo inan numara olsa sana watsaptan eşimin ses kaydını atardım.adama dedim terazilere böyle diyorlar diye ne alaka ya ben asla dönüp dolaşıp aynı yere gelmem diyor
Amaaan desin ruhum olmuş teyzeNegooooo bırak bu işleri megooooooo
Burda biri sana arkadaş ortamında teyze abla desin de görürüm
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Allah razı olsun canım sağolasınDoğum günü kutlu olsun canım yavrunun bahti hep acık olsun
Noldu elini birlestirdin yineAllaaahh sen bilürsün
Çocukların odasını bi gün yakacağımNoldu elini birlestirdin yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?