- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Hayırlısı olsun canım rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah sana ve isteyen herkeseCanlar sonuç çıkmış 1.20 negatif yani yarın temzlik beni beklermisafir bu akşam da yok yarın gelcekmis kuzeni
Sıra ev temizliğinde
Yarışalım demedim gız beraber maratona çıkalım dedim. Senle yarışmam bi daha aldım boyumun ölçüsünüYürek yemiş fesleğenim benim gel
Aynen hayrilsii buymuş sağol canımHayırlısı olsun canım rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah sana ve isteyen herkese
Kız şaka yapıyorum deveye sormuşlarda nerem doğru ki demiş ya o benim işteYarışalım demedim gız beraber maratona çıkalım dedim. Senle yarışmam bi daha aldım boyumun ölçüsünü
Alınmadım gız istediğin gibi takılabilirsinKız şaka yapıyorum deveye sormuşlarda nerem doğru ki demiş ya o benim işte
Yeni gördüm balkon ödevini alayım ben28 mart ödevi
Balkon silmek ,temizlemek .
Bir cam silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Teşekkür ederim canım
Hele is yapan loraya bak durmadan cay iciyorduölmeyecek kadar evi süpurdum
Bulasiklari topladim
Camasir astim bunlari da oturup kalkip düsünüp yatip yaptim
Nego valla yarin biseyler yapmam lazim cidden ramazana pis giricem vakit de kalmadi
Sana bu iş aşkı nirden geldiTamam Nego reisim öyle yapacağım bebem uyusun da kalkayım bende
Teyom başımda kaynanadan hallice bir terazi burcu koca olunca ondan çekindiğinden ayıp olmasın diye yapıyorumSana bu iş aşkı nirden geldi
Gözümden kaçmış. Dogum günü kutlu olsun minigin. Kızımla yaşıtları demek bizimki de agustos dogumlu.Hayırlısı olsun inşallah canım
Mutfak camı vardı aklımda hava güneşli bugün ve kızçeme pasta yapacağım bugün 4. Yaş günü
Anammm enişteye bak senTeyom başımda kaynanadan hallice bir terazi burcu koca olunca ondan çekindiğinden ayıp olmasın diye yapıyorum
Puuh lan markette indirimde diye vermeye calisti kiz o kadar ise yaramaz diye yok demistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?