Yok zahmet olur boş ver pis gir ramazanaNego valla yarin biseyler yapmam lazim cidden ramazana pis giricem vakit de kalmadi
Teyom başımda kaynanadan hallice bir terazi burcu koca olunca ondan çekindiğinden ayıp olmasın diye yapıyorum
Mantı yapan birini bulmak bayağı zor. Kendim de yapamıyorum. Eline sağlık canımSoranlara bütün gün ev temizledi üstüne dondurucuya mantı yaptı dersiniz
Bana temizlik malzemesi deme her gördüğümün fotosunu atıyorum bunu alsanaaa diye
Yaptım ama sor nasıl yaptım boyun pertMantı yapan birini bulmak bayağı zor. Kendim de yapamıyorum. Eline sağlık canım
80 dediler bugün. İyi mi kötü mü bilemedim. Herşey pahalandı, yapmak da zor. Çok seviyorum diye sipariş verdim canımYaptım ama sor nasıl yaptım boyun pert
Burada yapan çok da pahalı ya
Sağolasın canım Aynen 2018 doğumlu bizim kız daGözümden kaçmış. Dogum günü kutlu olsun minigin. Kızımla yaşıtları demek bizimki de agustos dogumlu.
Keşke daha sonra yapsaydın ya tühYaptım ama sor nasıl yaptım boyun pert
Burada yapan çok da pahalı ya
Geçmiş olsun hastalık havaları geldi malesefHasta oluyorum çohhh güzel burnum akıyor
80 çok çok iyi 140 duydum burda80 dediler bugün. İyi mi kötü mü bilemedim. Herşey pahalandı, yapmak da zor. Çok seviyorum diye sipariş verdim canım
Balkonu aldım. Yarın yapacağım28 mart ödevi
Balkon silmek ,temizlemek .
Bir cam silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Neyse bitti şükürKeşke daha sonra yapsaydın ya tüh
Oyy ne yapmışlar öyle. Cidden çok pahalı.80 çok çok iyi 140 duydum burda
Aynen birde hava güzel diye açtım camlarıGeçmiş olsun hastalık havaları geldi malesef
Ordan çarptı hava seniAynen birde hava güzel diye açtım camları
80 olsa ne yapacam kıyma parasıOyy ne yapmışlar öyle. Cidden çok pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?