Düzenli Evimiz & Hayatımız

80 olsa ne yapacam kıyma parası
Eti senden değil mi?
Bu arada 80 e hayatta yapmam ben doğruya doğru emeğime yazık
Yok benden değil canım. Daha önce de alıyordum. Herşey pahalanınca artık yapmam dedi. Sonra 80e alırsan yapayım dedi. Önceden 45 liraydı. Alırım dedim

Kızlar be bazen düşünüyorum da iyi ki birbirimizi bulmuşuz değil mi ? İnsan yeri geliyor kimseye diyemediğini burda söylüyor konuşuyor ne bileyim ya derdiyle dertlenen insanları görmek ne güzel. Çünkü öyle bir zamandayız ki maalesef insan yükü ağır geliyor

Canlar yarın safra için gidiyorum hastaneye bebemi de göz muayenesine görüşeceğim gocamda ayağı ağrıyor. Ailecek hastane yolundayız. Dua beklerim sizden inşallah hayır haberlerle döneriz.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel.
Öyle tabii Rabbim denk getirmiş burda

Canlar yarın safra için gidiyorum hastaneye bebemi de göz muayenesine görüşeceğim gocamda ayağı ağrıyor. Ailecek hastane yolundayız. Dua beklerim sizden inşallah hayır haberlerle döneriz.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin güzel haberlerle gel inşAllah

Balkonu olmayan ben

Bugün çok yoğun geçti buraya uğrayamadım.

Yaptıklarım;
Kahvaltı
Tüm evi toplayıp süpürme✓
Banyo ve tuvalet✓
Mutfak✓
Pencere önleri✓
Toz alma✓
Üstüne bir de portakallı kek of miss.
Bugün güzel bir uyku hakettim ama nerdee

Hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum.

Bugün;
Yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Üç makina çamaşır yıkandı,
Kuruyan çamaşırları topladım, katladım, yerlerine yerleştirdim,
Kızımın odasını, balkonu, yatak odasını ve banyoyu süpürdüm,
Tuvaleti temizledim,
Yatağın altını ve başlığını süpürdüm,
Ütü yaptım,
Kızımı hava almaya çıkardık eşimle,
Akşam yemeğinden sonra mutfağı topladım.

Yaptık canım turuncu renkte bi şapka. Bunun gibi değil daha basit birşey.Eğlenceli dursun diye festival için öyle birşeyler yapmaya çalıştık.Hocamız örnekler atmıştı cıvıl cıvıl neşeli şeyler

Yarın Hayırlı sağlıklı haberler gel canım
Kuzum benzer benzeri çeker diye bir laf var hepimizin ortak sarılması gereken yaraları var ben seninkini sararım sende benimkini

Dün akşam üzeri yürüyüşe çıktım sekizbine yakın adım attım
Eve geldim her yerim ayrı saz çalıyor
Çoraplarımı bir çıkardımki serce barmağım yanındaki barmakla döğüşüp ağzını gözünü dağıtmış serce barmağım tırnağı diğer barmağıma batıp kanamış
Narin bedenim yürümeni anotmisine bile uyumsuz
Duş aldım küt diye uyudum erken uyunca beşik ekibine katıldım
Var mı salanacak bir beşik

Hadi güzel haberler inşallah canım
U UcanSupurge kızınızın doğum günü kutlu olsun. Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah. İyi insanlarla karşılaştırsın.

Maşallah canım nice yaşları olsun.Sağlıkla büyüsün inş.Doğum günü kutlu olsun küçük hanımın.
Çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…