- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Yok benden değil canım. Daha önce de alıyordum. Herşey pahalanınca artık yapmam dedi. Sonra 80e alırsan yapayım dedi. Önceden 45 liraydı. Alırım dedim80 olsa ne yapacam kıyma parası
Eti senden değil mi?
Bu arada 80 e hayatta yapmam ben doğruya doğru emeğime yazık
Ay çok uygun yapıyor ya kaçırma al bol bolYok benden değil canım. Daha önce de alıyordum. Herşey pahalanınca artık yapmam dedi. Sonra 80e alırsan yapayım dedi. Önceden 45 liraydı. Alırım dedim
Hadi inşallah güzel haberlerle gel.Canlar yarın safra için gidiyorum hastaneye bebemi de göz muayenesine görüşeceğim gocamda ayağı ağrıyor. Ailecek hastane yolundayız. Dua beklerim sizdeninşallah hayır haberlerle döneriz.
Öyle tabii Rabbim denk getirmiş burdaKızlar be bazen düşünüyorum da iyi ki birbirimizi bulmuşuz değil mi ? İnsan yeri geliyor kimseye diyemediğini burda söylüyor konuşuyor ne bileyim ya derdiyle dertlenen insanları görmek ne güzel. Çünkü öyle bir zamandayız ki maalesef insan yükü ağır geliyor
Hepinize Rabbimden şifa diliyorum canımCanlar yarın safra için gidiyorum hastaneye bebemi de göz muayenesine görüşeceğim gocamda ayağı ağrıyor. Ailecek hastane yolundayız. Dua beklerim sizdeninşallah hayır haberlerle döneriz.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin güzel haberlerle gel inşAllahCanlar yarın safra için gidiyorum hastaneye bebemi de göz muayenesine görüşeceğim gocamda ayağı ağrıyor. Ailecek hastane yolundayız. Dua beklerim sizdeninşallah hayır haberlerle döneriz.
Balkonu olmayan ben28 mart ödevi
Balkon silmek ,temizlemek .
Bir cam silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
Yaptık canım turuncu renkte bi şapka.Biz yoğurt kovasının etrafını eva ( simli sünger gibi yapışkanlı şey) ile kaplayıp yuvarlağını da mukavvadan yapmıştık onu da eva ile kaplamıştık bi de fon kartonlarından tavşan kulağı yapıp yapıştırmıştık üzerine güzel olmuştu şunun gibi
Çok teşekkür ederim sağolun kızlar
Maşallah canım nice yaşları olsun.Sağlıkla büyüsün inş.Doğum günü kutlu olsun küçük hanımın.Kızçemin doğum günü 4 yaşına giriyor küçük hanım
Yarın Hayırlı sağlıklı haberler gel canımKızlar be bazen düşünüyorum da iyi ki birbirimizi bulmuşuz değil mi ? İnsan yeri geliyor kimseye diyemediğini burda söylüyor konuşuyor ne bileyim ya derdiyle dertlenen insanları görmek ne güzel. Çünkü öyle bir zamandayız ki maalesef insan yükü ağır geliyor
Hadi güzel haberler inşallah canımCanlar yarın safra için gidiyorum hastaneye bebemi de göz muayenesine görüşeceğim gocamda ayağı ağrıyor. Ailecek hastane yolundayız. Dua beklerim sizdeninşallah hayır haberlerle döneriz.
U UcanSupurge kızınızın doğum günü kutlu olsun. Allah sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin inşallah. İyi insanlarla karşılaştırsın.
Çok teşekkür ederim kızlar çok sağolunMaşallah canım nice yaşları olsun.Sağlıkla büyüsün inş.Doğum günü kutlu olsun küçük hanımın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?