Yapamayınca dellenecek insanmıydık biz ulanParlayana kadar cekte canimida cekecek kadar degil yav yapamayinca dellendim bide sen ballandirma
Vallahi.bilmiyorum ben artik boyut atladim sanirim saclarim tiken tiken oluyo kafayi taktim herseyeYapamayınca dellenecek insanmıydık biz ulan
Koltuk silme makinam da yok kiEvet eski lifle ıslak siliyorum sonra ilk sildiğimden başlayıp makineyle suyunu çekiyorum hülülllüpp diye
Parlayana kadar cekte canimida cekecek kadar degil yav yapamayinca dellendim bide sen ballandirma
Üzülmeyin yav mazeretli günleriniz de yaparsınız ramazan daBende ramazan öncesi biraz temizlik yapmak istiyordum ama dün kolumu kapının koluna hızlıca çarptım morardı ve çok ağrıyor nasıl becerdigimj hala anlamadim. Biraz zorlancam
İmkan varsa yıkattır zaten hiç uğraşma çok yorucuKoltuk silme makinam da yok ki
Mazeretli günü bayram temizliğine adadım simdidenÜzülmeyin yav mazeretli günleriniz de yaparsınız ramazan da
Ramazan da cam silen dip köşe temizlik yapan bir kadını görsem aha mazeretli günü diyorum
Cam silerken unutup sakız şişiren komşum sana da selam olsun
Üzülmeyin yav mazeretli günleriniz de yaparsınız ramazan da
Ramazan da cam silen dip köşe temizlik yapan bir kadını görsem aha mazeretli günü diyorum
Cam silerken unutup sakız şişiren komşum sana da selam olsun
Yok derin değil ama elim minik minik kesik dolu bu ara
Nazar var üstünde herhaldeYok derin değil ama elim minik minik kesik dolu bu arabirde üstünü incitmiştim iş yaptıkça şişiyor
O herkes de kesin bir durum zatenMazeretli günü bayram temizliğine adadım simdiden
Evet imkanım var düşünüyorum da. taşınma ihtimali var taşınmaya yakın yıkatmak ıstiyorumİmkan varsa yıkattır zaten hiç uğraşma çok yorucu
Ne zaman o ihtimalEvet imkanım var düşünüyorum da. taşınma ihtimali var taşınmaya yakın yıkatmak ıstiyorum
Temizlik olmayınca gezip gezmemek değil bayram olduğu belli olsunO herkes de kesin bir durum zaten
Bu bayram gezicez mi ki iki yıldır gezmiyoruz biz
Takınca yoluna giriyor muVallahi.bilmiyorum ben artik boyut atladim sanirim saclarim tiken tiken oluyo kafayi taktim herseye
Doğru diyorsun negocan. Öyle dusunmezsek zaten isyan tuzağına düşeriz. Allah korusun.Şu son iki yıl hastalıkla imtihan olmayan ev sayısı çok azdır. Kendi sağlıkları çocukların sağlıkları çok insan aynı durumda. Şimdiye kadar kullanılmayan antibiyotik kadar antibiyotik kullandı bir çok insan.
İlaçla düzelecek hastalıkları olduğu için hamd edicez. İlacı olmayan hastalıklarla mücadele eden küçücük bedenler var onları düşününce yine mi hastalık dediğim için utanıyorum.
Bu tür vakalar çoğumuzun başına geliyor eminim.Bu aralar sürekli elimi kesiyorum
Tam abdest alıp cüzümü okuyacaktım
Belki bu hafta belki kaç ay sonra ev bulamıyorumNe zaman o ihtimal
Yoo daha berbat bisey bagiriyorum sürekli kirletme diyeTakınca yoluna giriyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?