- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Aday çok ☻Kimin acabaaaa
Zorunlu mu ev değişikliği? Bu dönem de çok zor kiralık uygun ev bulmak.Belki bu hafta belki kaç ay sonra ev bulamıyorum
Amaan lora saçlarım ak doku sal gitsin darlama kendini. Kıymet bilen mi var?Yoo daha berbat bisey bagiriyorum sürekli kirletme diye
Evet zorundayız havaların biraz düzelmesi için vaktimiz vardı düzeldiZorunlu mu ev değişikliği? Bu dönem de çok zor kiralık uygun ev bulmak.
Yok canım yok bende pes ettim artık rabbimin izni ile olacağım ameliyatı. Şu kıymet vermediğim canımın hesabı sorulacak bendenArtık erteleme jes ertelenen şeylerin acısını çekiyoruz şu an. Neyse olup bitsin
Günaydın canlarGünaydın sakin güzel bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3036742
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Takıntıya gitmeden yap insan dar zamanlarında kendine icat çıkarmayı seviyoVallahi.bilmiyorum ben artik boyut atladim sanirim saclarim tiken tiken oluyo kafayi taktim herseye
Vallahi öyle Nego. Her gün bugün atak gelecek mi acile gidecekmiyim diye beklemekten yoruldum. Allah yar ve yardımcımız olsun.Hadi hayırlısı canım şifa olsun ,ol da kurtul şu ağrılardan acaba ne olacak endişesinden.
Bulursunuz inşallah gönlünüzce.Evet zorundayız havaların biraz düzelmesi için vaktimiz vardı düzeldi
İnşallah yavrum inşallahHakkında hayırlısı olsun tatlım inşAllah ağrıların dinecek öyle düşün
Kolaylıkla bulursunuz inş.Evet zorundayız havaların biraz düzelmesi için vaktimiz vardı düzeldi
Mesleki kitaplar. Saklamıyorum. Okuyacaklarında kütüphaneden alırım onlarada. Ben öyle büyüdüm. Kütüphanelere kayıtlıydım.Fazla kitap derken ne tür? Saklamıyor musun çocuklarına?
aklima senin bi sloganin geldiÇayım bitti gafam açıldı garnım şişti iş yapmaya hazırım
Ha pohluğu şişirmekaklima senin bi sloganin geldi
#pohlugadiren
Insallah çekeceğimKolaylıkla bulursunuz inş.
Annem her ev zamanı 3 gün 313 ayetel kürsi çekerdi
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Sağolun düşünüp sorduğunuz için
Alerji ilacı içince rahatladım, boğazım da toz varmış gibi bir his var bir,burun akıntım geçti.
Kitaplarım kıymetlim veremem çocuklarıma kalacakMesleki kitaplar. Saklamıyorum. Okuyacaklarında kütüphaneden alırım onlarada. Ben öyle büyüdüm. Kütüphanelere kayıtlıydım.
Sağol canımGeçmiş olsun canım Allah şifa versin.❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?