Hiç üzülmüyorum ben, karısı iş yaparken elinde telefon yan gelip yatan koca evde de durmasın hiçTitiz insan olmak basa belaEs evde olunca kafana göre temizlik, toparlama yapamıyorsun, her yer her şey batıyor sana Erkeklere üzüldüm valla şimdi, evlerinde fazlalık oluyorlar gözümüzde
İyi yapiyomuşsun valla. Bazen eşim gündüz eve gelir gitsin diye gözüne bakarım.Yok alıştık yatınca kızıyorum ona o da ben bu evde fazlayım deyip ortamı terkediyor
Ay Allah dayanma gücü versin, hele höykürsün ben daha çok höykürürüm, hiç hakkı yok valla çok sinirliyim iki haftadır zaten, söyleniyorum günlerdirBizimki 3.5 aydır raporuydu evdeydişimdi de geceye. Geçecek yine evde bir de ses etmeyin diye pöykürür
E ben oldum işteGündüz evde bir erkek hiç cekilesi değil. Allah yardım etsin. Sinir küpü olmuyon mu
Valla iyi bilem dayandin maşallah. Benim eşim gibi prenses bir eşin varmış gibime geliyorAy Allah dayanma gücü versin, hele höykürsün ben daha çok höykürürüm, hiç hakkı yok valla çok sinirliyim iki haftadır zaten, söyleniyorum günlerdirakşam üzeri şükür çıktı, ne diye izin aldın iki hafta gözümün önünde yan gelip yatıp sinirimi bozmak için mi dedim giderken, hiç pişman değilim
E ben oldum işte
Tabi canım ne prenses hem de, hiç bir işten anlamaz.Valla iyi bilem dayandin maşallah. Benim eşim gibi prenses bir eşin varmış gibime geliyor
Gelmez miiiSabahları evden adamı çıkarınca sizde benim gibi ohh çekiyor musunuz kızlar. Tuhaf bir rahatlık geliyor mu
Bende aynıyım valla.Gelmez miii
İlk yıllar üzülürdüm, bu hale o getirdi
Ben bayağı eğittim benimkiniGelmez miii
İlk yıllar üzülürdüm, bu hale o getirdi
Tam yorum yazıyodumm
Seni az çok anlamıştım canım. Kocan prenses. Ne şanslı kadinlarizbonusta
Canım benim eşim çok çok ağır uyuşuk, o yapana kadar ben kurdeşen dökerimBen bayağı eğittim benimkiniah şu beli sakat olmasa
Tam yorum yazıyodummyaa ben ana göre şekilleniyorum galiba, bazen üzülüyorum bazen rahatlıyorum gerçi ilk evlendigmiz yıl üstünden cıkarıp yatağın üstüne depiştirdiği giysilerini koklar sarılır katlardım özleye özleye , simdi söve söve katlıyom resmen
Çok şükürbonusta
Bizimki 3.5 aydır raporuydu evdeydişimdi de geceye. Geçecek yine evde bir de ses etmeyin diye pöykürür
Sabahları evden adamı çıkarınca sizde benim gibi ohh çekiyor musunuz kızlar. Tuhaf bir rahatlık geliyor mu
Gözüne dik dik bakiyo musun masa silerken doğru deBen hadi git artık geç kalıyorsun diyorum, istersem 10 da giderim diyorKeyif cayı içerken masa silmeye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?