Düzenli Evimiz & Hayatımız

Titiz insan olmak basa bela Es evde olunca kafana göre temizlik, toparlama yapamıyorsun, her yer her şey batıyor sana Erkeklere üzüldüm valla şimdi, evlerinde fazlalık oluyorlar gözümüzde
Hiç üzülmüyorum ben, karısı iş yaparken elinde telefon yan gelip yatan koca evde de durmasın hiç

Bizimki 3.5 aydır raporuydu evdeydi şimdi de geceye. Geçecek yine evde bir de ses etmeyin diye pöykürür
Ay Allah dayanma gücü versin, hele höykürsün ben daha çok höykürürüm, hiç hakkı yok valla çok sinirliyim iki haftadır zaten, söyleniyorum günlerdir akşam üzeri şükür çıktı, ne diye izin aldın iki hafta gözümün önünde yan gelip yatıp sinirimi bozmak için mi dedim giderken, hiç pişman değilim
Gündüz evde bir erkek hiç cekilesi değil. Allah yardım etsin. Sinir küpü olmuyon mu
E ben oldum işte

Valla iyi bilem dayandin maşallah. Benim eşim gibi prenses bir eşin varmış gibime geliyor

Valla iyi bilem dayandin maşallah. Benim eşim gibi prenses bir eşin varmış gibime geliyor
Tabi canım ne prenses hem de, hiç bir işten anlamaz.
Ben oğullarıma her işi yaptırıyorum, yaptırırken de oğlum bu işler sadece kadının görevi değil Peygamber Efendimiz kendi işini kendi yaparmış eşlerini yormazmış derim, babanız gibi olmayın her işi öğrenin ilerde karınıza da yardım edin diyorum

1 1mirac sende rahatliyon mu adam gidince
Tam yorum yazıyodumm yaa ben ana göre şekilleniyorum galiba, bazen üzülüyorum bazen rahatlıyorum gerçi ilk evlendigmiz yıl üstünden cıkarıp yatağın üstüne depiştirdiği giysilerini koklar sarılır katlardım özleye özleye , simdi söve söve katlıyom resmen

Sabahları evden adamı çıkarınca sizde benim gibi ohh çekiyor musunuz kızlar. Tuhaf bir rahatlık geliyor mu

Ben hadi git artık geç kalıyorsun diyorum, istersem 10 da giderim diyor Keyif cayı içerken masa silmeye başlıyorum

Yapılan işler
Hep yattım kk sörf yaptım
Saat 2 oldu hala yattim
Dizi izledim öyle
4 oldu şeytan dürttü
Kalk artık popon büyüdü dedi
Kalktım doğru pazara gittim balık aldım
Ordan markete gittim
Tatlı için malzeme aldım
Eve geldim tatlimi yaptım
Kahvemi sigaramı içtim baligimi ayikladim
Bulaşıklari yıkadım kuruladim kaldırdım size yazıyorum oturdum artık
Tatlım aşağıda Eki Görüntüle 2567271
Şu aşağıdakiler de istavrit arkadaşlarim çok severiz birbirimiziEki Görüntüle 2567272

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…