E dün yapacak iş mi bıraktınY
A
T
T
I
M
Y
A
T
I
Y
O
R
U
M
20 Aralık Ödevi
Bir dolap düzenlemek
@Bonus
@hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
mavitosbik07
@D e f n e
@ByNkoaLa
@Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
@xAnteros
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
E enenisa
D Dilos06
@_Gulnihal_
@Feslegen Kokulu Nane
Nur1835
Dün ne yaptım
Evi topladım
3 sepet çamaşır katladım
Salonu süpürdüm ayrıntılı toz aldım
Koltuğu çektim sildim
Kocamaaan halısını fırçaladım
Çiçekleri tekrar temizledim ilaçladım bitler bitmedi henüz
Evin kalanını süpürdüm bi benim oda kaldı
Yemek yaptım
Başkada hatırlamıyorum
Y
A
T
T
I
M
Y
A
T
I
Y
O
R
U
M
Hala keyfimin gelmesini bekliyorum
Hiç tadım tuzum yok
Ütü yapıyorum şu an, durumum vahimBen de kıvırcık aliden bu şarkıyı dinliyordumMisafirler gitti iyice tatsizlastim Ev süpürecektim amaaaa süpürgenin torbası kalmamış çok da üzülmedim bedense
Ütü yapıyorum şu an, durumum vahim
Üstümde tarifi imkansız bir sinir var bir haftadır. Başım ağrıyor geçmiyor, ilaca pes ettim bugün, boşa içiyorum geçirmiyor baş ağrımı.Ayyy ataşlar salınmıştır şimdi sana
Üstümde tarifi imkansız bir sinir var bir haftadır. Başım ağrıyor geçmiyor, ilaca pes ettim bugün, boşa içiyorum geçirmiyor baş ağrımı.
Ataş ne demek alev püskürtüyorum ejderha gibi
Kocam işe başlasın dip köşe girişicem öyle darlandım
Bizimki 3.5 aydır raporuydu evdeydiTitiz insan olmak basa belaEs evde olunca kafana göre temizlik, toparlama yapamıyorsun, her yer her şey batıyor sana Erkeklere üzüldüm valla şimdi, evlerinde fazlalık oluyorlar gözümüzde
Ooo gündüz mu evde kalacak.Bizimki 3.5 aydır raporuydu evdeydişimdi de geceye. Geçecek yine evde bir de ses etmeyin diye pöykürür
Evet canım iş de yaptırmıyor bana gündüz evde olunca anca dışarda olursa gizli gizli yapabiliyorum bir de öyle manyaklıkları varOoo gündüz mu evde kalacak.
Gündüz evde bir erkek hiç cekilesi değil. Allah yardım etsin. Sinir küpü olmuyon muEvet canım iş de yaptırmıyor bana gündüz evde olunca anca dışarda olursa gizli gizli yapabiliyorum bir de öyle manyaklıkları var
Yok alıştık yatınca kızıyorum ona o da ben bu evde fazlayım deyip ortamı terkediyorGündüz evde bir erkek hiç cekilesi değil. Allah yardım etsin. Sinir küpü olmuyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?