Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabahları evden adamı çıkarınca sizde benim gibi ohh çekiyor musunuz kızlar. Tuhaf bir rahatlık geliyor mu
Yok anam.ben ohhh cekemiommm geri gelsin diye kapıya yapisiyorum Küçük Emrah moduna giriyorum adam evden gidince duvara bakıyorum acı fışkırıyor ben yatakta yanlız yatan kadınım dırım dırımmm

Ben bugun oturma odasını dip köşe süpürüp sildim tozları aldım
3 makine camasir yıkadım astım
Yatak odasındaki dagg gibi camasirlari katlayip dolaba yerleştirdim
Kızımın dolabını düzelttim
Mutfağı temizledim.
Şimdi yemek hazirladim eşime. Mutfağı toplcam
Bugun sabahtan beri kafam hic yerinde değildi ya, odadan mutfağa gidp napcagmı unutuyorum
Biara odalari karistirdm bi iş yapıcam 1 saat düşünüyorum üstünde filan gibi tuhaf bi gündü boş boş bakıyodum neyse yarın kendime gelirim inşallahh.
O değil kızım gündüz uyumadı akşam 7 bucukta uyudu. Az once uyandı. Yani sabahcıyız bugünde

Napıyorsunuz kızlar ben de hastayım işe de gidemedim eve yardımcı geldi temizlik dışında duvarda bi kaç leke vardı onları sildi. Ben de çocukları okula bırakıp aldım
Kızlar akşam okuma saati yaptık eşim ve çocuklar seçtiğimiz hikayeleri okudular sonunda da ailemiz için kısa bir dua okuduk çok hoşumuza gitti her akşam 15 dakika yapalım diye konuştuk Nego

Eline sağlık canım, afiyet olsun
Bende mutfak dolaplarını siliyom kızlar.kendimden bu kadar pislik beklemiyordum.

Yok anam.ben ohhh cekemiommm geri gelsin diye kapıya yapisiyorum Küçük Emrah moduna giriyorum adam evden gidince duvara bakıyorum acı fışkırıyor ben yatakta yanlız yatan kadınım dırım dırımmm
İlk 5 yıl bende öyleydim şimdi inşaallah bebeğin de olsun kocayı hiç görmeyecek gözün
İyi akşamlar kızlar. Bugün kızımın dolabını katlayacaktım ama çok yorgundum. Sadece günlük işleri yapabildim.
Eline sağlık canım olsun sonra yaparsın
Eline sağlık canım kafam çok dolu olunca senin gibi oluyorum bende
Geçmiş olsun canım, ne güzel bir etkinlik olmuş, yapmak lazım
Bu arada ödev verilmiyor mu artık? Haftasonu iki gün evdeyim. Ödevlerimi beklerim...
Veriyom canım görmedin galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…