Yok anam.ben ohhh cekemiommm geri gelsin diye kapıya yapisiyorumSabahları evden adamı çıkarınca sizde benim gibi ohh çekiyor musunuz kızlar. Tuhaf bir rahatlık geliyor mu
Yeni evlisin o zamanYok anam.ben ohhh cekemiommm geri gelsin diye kapıya yapisiyorumKüçük Emrah moduna giriyorum adam evden gidince duvara bakıyorum acı fışkırıyor ben yatakta yanlız yatan kadınım dırım dırımmm
Bir iki seneye değişmezse üzgünüm diloş senin kocan prenses değil5 sene oldu yeni sayılır mı
Kiz sövüyon mu ne edionBir iki seneye değişmezse üzgünüm diloş senin kocan prenses değil
Prenstir belki. Ama prenses değil. KaderKiz sövüyon mu ne edionanlamadım
Bugün hiç enerjim yok ama sabah sessiz sessiz birsuru iş yaptım petekleri sildim ama olmadı makineyle huupletme m lazım galibaAtaayemi zeynepyu maratona mi geldin yoksa
Tamam yarın akşam buluşalım kaç olsunBugün hiç enerjim yok ama sabah sessiz sessiz birsuru iş yaptım petekleri sildim ama olmadı makineyle huupletme m lazım galibaödevide yaptim yarın akşama hazırım, ama
Eşim 7 de gidiyor ise 7 de sanada uyarsa buluşalım :)Tamam yarın akşam buluşalım kaç olsun
7_9 yapalım bu sefer uzun olsun.Eşim 7 de gidiyor ise 7 de sanada uyarsa buluşalım :)
Gözüne dik dik bakiyo musun masa silerken doğru de
Tamam süper olur :)7_9 yapalım bu sefer uzun olsun.
Eline sağlık canım, afiyet olsunYapılan işler ❤
Hep yattım kk sörf yaptım
Saat 2 oldu hala yattim
Dizi izledim öyle
4 oldu şeytan dürttü
Kalk artık popon büyüdüdedi
Kalktım doğru pazara gittim balık aldım
Ordan markete gittim
Tatlı için malzeme aldım
Eve geldim tatlimi yaptım
Kahvemi sigaramı içtim baligimi ayikladim
Bulaşıklari yıkadım kuruladim kaldırdım size yazıyorum oturdum artık
Tatlım aşağıda❤Eki Görüntüle 2567271
Şu aşağıdakiler de istavrit arkadaşlarim çok severiz birbirimiziEki Görüntüle 2567272
Bende mutfak dolaplarını siliyom kızlar.kendimden bu kadar pislik beklemiyordum.
İlk 5 yıl bende öyleydimYok anam.ben ohhh cekemiommm geri gelsin diye kapıya yapisiyorumKüçük Emrah moduna giriyorum adam evden gidince duvara bakıyorum acı fışkırıyor ben yatakta yanlız yatan kadınım dırım dırımmm
Eline sağlık canım olsun sonra yaparsınİyi akşamlar kızlar. Bugün kızımın dolabını katlayacaktım ama çok yorgundum. Sadece günlük işleri yapabildim.
Eline sağlık canımBen bugun oturma odasını dip köşe süpürüp sildim tozları aldım
3 makine camasir yıkadım astım
Yatak odasındaki dagg gibi camasirlari katlayip dolaba yerleştirdim
Kızımın dolabını düzelttim
Mutfağı temizledim.
Şimdi yemek hazirladim eşime. Mutfağı toplcam
Bugun sabahtan beri kafam hic yerinde değildi ya, odadan mutfağa gidp napcagmı unutuyorum
Biara odalari karistirdm bi iş yapıcam 1 saat düşünüyorum üstünde filan gibi tuhaf bi gündü boş boş bakıyodumneyse yarın kendime gelirim inşallahh.
O değil kızım gündüz uyumadı akşam 7 bucukta uyudu. Az once uyandı. Yani sabahcıyız bugünde☹
Geçmiş olsun canım, ne güzel bir etkinlik olmuş, yapmak lazımNapıyorsunuz kızlar ben de hastayım işe de gidemedim eve yardımcı geldi temizlik dışında duvarda bi kaç leke vardı onları sildi. Ben de çocukları okula bırakıp aldım
Kızlar akşam okuma saati yaptık eşim ve çocuklar seçtiğimiz hikayeleri okudular sonunda da ailemiz için kısa bir dua okuduk çok hoşumuza gitti her akşam 15 dakika yapalım diye konuştukNego
Veriyom canım görmedin galibaBu arada ödev verilmiyor mu artık? Haftasonu iki gün evdeyim. Ödevlerimi beklerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?