- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Siz kimsiniz acabaaBen bugün izinliyim camları sileceğim sonrasındaysa evi sil süpür planlıyorum akşam kaçta kaçını yaptım yazacağım
Yufka ekmeği di miEkmekte yaptırdım oruç için
Evet yufka ekmekYufka ekmeği di mi
Çok severimEvet yufka ekmek
Dolap yaptırdım erzak dolabı özelikle ekmek için yer istedim ustadanYufka ekmeği di mi
Bizde seviyoruzÇok severim
Allah ağız tadıyla yemek nasip etsin.
Geçmiş olsun canımBaşım ağrıyordu sabahtan beri agrı kesici aldım gelemedim. Hafifledi biraz.
Yatakları topladım
Evi topladım dikey süpürge ile süpürdüm
Mutdagı süpürdüm
Perdeleri çıkardım yıkmaya attım
Cam silicem inşallah
Bir hafta önce burdaydım ama geçen hafta pek uğrayamadım, aktif olmayanları aranızda istemiyorsanız rahatsız etmemSiz kimsiniz acabaa
Kimsiniz diye sordum öyle bir şey mi dedim?Bir hafta önce burdaydım ama geçen hafta pek uğrayamadım, aktif olmayanları aranızda istemiyorsanız rahatsız etmem
Saol canımGeçmiş olsun canım
Bu da farklıymış canım. Bunu nasıl ayarlıyorsun yemeklere katarkenKızlar ben bu şekilde yaptım ilk defa. Çok rahat oluyor
Ben hep yaparım kızların dedigi gibi 2 3 poşete geçiririm esktra saklama kabına koyarım. Kokusu çıkmaz.Bu da farklıymış canım. Bunu nasıl ayarlıyorsun yemeklere katarken
Yapıcam ben de ya aşırı mantıklı nasıl düşünemedim hayretBen hep yaparım kızların dedigi gibi 2 3 poşete geçiririm esktra saklama kabına koyarım. Kokusu çıkmaz.
Yemeklere de rende yaparım ya da dograrım hemen yumuşar zaten
Yaparken tövbe ediyorsun bunu başıma çıkardım diye ama acayip rahatlık. Ev de kokuyor gerçiYapıcam ben de ya aşırı mantıklı nasıl düşünemedim hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?