Burası yağmurlu camlar kaldı tühBir cam silmişim ev aydınlandı
Olsun havalar iyi açarız havalanırYaparken tövbe ediyorsun bunu başıma çıkardım diye ama acayip rahatlık. Ev de kokuyor gerçi2 gün çıkmamıştı.
Geçmiş olsunBaşım ağrıyordu sabahtan beri agrı kesici aldım gelemedim. Hafifledi biraz.
Yatakları topladım
Evi topladım dikey süpürge ile süpürdüm
Mutdagı süpürdüm
Perdeleri çıkardım yıkmaya attım
Cam silicem inşallah
Annem gibi derki cam kirli olunca dışarıyı net göremiyorumBir cam silmişim ev aydınlandı
Vallah kokuyor bu günde bahratliklarir boşaltım onların kokusuda var ev baharat ve sarmısak kokuyorYaparken tövbe ediyorsun bunu başıma çıkardım diye ama acayip rahatlık. Ev de kokuyor gerçi2 gün çıkmamıştı.
Kolay ayrılıyor buzlu oluncada sıkıntı yaşamadım hiçBu da farklıymış canım. Bunu nasıl ayarlıyorsun yemeklere katarken
Çemen gibi deseneVallah kokuyor bu günde bahratliklarir boşaltım onların kokusuda var ev baharat ve sarmısak kokuyorçay molası verdim
ÖğğğyykkÇemen gibi desene
Cam silerken aklıma geldi. Dedşm kesinn yagmur yagar. Umarım yagmazBurası yağmurlu camlar kaldı tüh
Bende net göremiyormuşum haberim yokmuşAnnem gibi derki cam kirli olunca dışarıyı net göremiyorum
Ayyy o koku fena yaVallah kokuyor bu günde bahratliklarir boşaltım onların kokusuda var ev baharat ve sarmısak kokuyorçay molası verdim
Kız çemen sevilmez mi mis vallah helede kahvaltıdaÖğğğyykk
Berliner ne kız hemen bakayımTövbeler olsun canım berliner istiyor ama ne istemek sanırsın 2 yaşından beri yerim
Bende feyzonun güloya bakışı gibi bakıyorum camlaraCam silerken aklıma geldi. Dedşm kesinn yagmur yagar. Umarım yagmaz
Bende net göremiyormuşum haberim yokmuş
Ayyy o koku fena ya
Sensin öykkkk bayılırım kokusu yüzünden yemiyorumÖğğğyykk
Alman pastası zıkkım bi o kalmıştı canımın çekmediği neyim çekiyor bilsemBerliner ne kız hemen bakayım
Ben aşkla bakarken kız ketçaplı ellerini sürdü camaBende feyzonun güloya bakışı gibi bakıyorum camlara
Nemrudun gıızııııBen aşkla bakarken kız ketçaplı ellerini sürdü cama
Bende baktım şimdi kız çok hoş görünüyor yap bence bende kek yapıcamAlman pastası zıkkım bi o kalmıştı canımın çekmediği neyim çekiyor bilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?