Hasta oldum moodum düştüBaşkanım hayrolsunsen ve erinmek
Yeni gazoz içtimÇayımı kapıp geldşm
Ben gelem demleyem sana çayHasta oldum moodum düştü
Niğde gazozu muuuuuYeni gazoz içtim
Bizde de öyle. Çaydanlığın altını kapalı görünce eller eşim acaba demleyip kapadı mı diye öyle bagımlısıyızBen gelem demleyem sana çaybizde çay demlenmezse ağır sıkıntı çıkar
Bizde de son 1 tane kalmış kimse ellemiyorYeni gazoz içtim
Kocam çaycı değil çaya limon sıkan çaycı mı olur zatenBen gelem demleyem sana çaybizde çay demlenmezse ağır sıkıntı çıkar
Bizde de öyle. Çaydanlığın altını kapalı görünce eller eşim acaba demleyip kapadı mı diye öyle bagımlısıyız
Benimki tiryakiKocam çaycı değil çaya limon sıkan çaycı mı olur zaten
Bizde bitiren benimBenimki tiryakikoca demliği tek başına bitirir. Canım isterde bir bardak belki içerim
Yedi günnün greyfurtlu bir şeymiş sevmedimNiğde gazozu muuuuu
Affetmem sofra toplamadan bşr bardak içer öyle toplarımsofra kalkar kalkmaz çay içilir
Bizimde kilerden çıktı eşim bulmuş getirmişBizde de son 1 tane kalmış kimse ellemiyor
YokBizde bitiren benim
Aman yok almıyım onu. Niğde gazozu olacakYedi günnün greyfurtlu bir şeymiş sevmedimboşa içitim çay değişmezdim
OooAffetmem sofra toplamadan bşr bardak içer öyle toplarım
Bugün yürdüm tabanlarım zılıyor bizimkiler az önce akşam yemeği yedi son tur toplamam lazımAffetmem sofra toplamadan bşr bardak içer öyle toplarım
İyice agırlık çökmeden toplaBugün yürdüm tabanlarım zılıyor bizimkiler az önce akşam yemeği yedi son tur toplamam lazım
Evet bende sade severim bizimkilere heves ettim boşa içmiş oldumAman yok almıyım onu. Niğde gazozu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?