Düzenli Evimiz & Hayatımız

Var ama çok geç . Yani öyle uyku eğitimi vs. veremedim. Aslında geç de değildir belki bilmiyorum ama çevremdekiler hep çocuklarının sekiz buçuk dokuzda yattiklarini söyledikleri için etkileniyorum galiba

şimdi ben diyecektim benimki de sekiz sekiz buçuk gibi yatağa gider. çok nadir dokuzu bulur
aslında uyku eğitimi değil de çocuklar güneşe göre ayarlıyor kendini. erken yatmak onlara da iyi geliyo

Var ama çok geç . Yani öyle uyku eğitimi vs. veremedim. Aslında geç de değildir belki bilmiyorum ama çevremdekiler hep çocuklarının sekiz buçuk dokuzda yattiklarini söyledikleri için etkileniyorum galiba
Ben o çevrendekilerden biriyim

Canımsınn
Yalnızken hiç çay yapasım gelmiyor benim
Ama canım da çekiyor öyle bir tezat

canin istiyorsa demlemelisin levom
bizim genelde olur çayımız sabah akşam.
Hele ben kahve içemiyorum diye kendimi çaya verdim

canin istiyorsa demlemelisin levom
bizim genelde olur çayımız sabah akşam.
Hele ben kahve içemiyorum diye kendimi çaya verdim
Kahve zaten doldur doldur iç olmuyor hemen bitiyor
Çayı ben sohbetli çok severim
Yalnızken hüzünlü oluyor çay içmek Öff pis bir yengeç olarak çayı yalnız içmeye bile takıyorum

şimdi ben diyecektim benimki de sekiz sekiz buçuk gibi yatağa gider. çok nadir dokuzu bulur
aslında uyku eğitimi değil de çocuklar güneşe göre ayarlıyor kendini. erken yatmak onlara da iyi geliyo

Ben o çevrendekilerden biriyim
Ben ne tarafa ağlayım
Hiç de yoğun bir hayatımız yok akşam gezmesi vs adetlerimiz olamıyor ama bu çocuklar bi değişik Rabbim iki çocuğumun da uykusunu almış babalarına vermiş

Kahve zaten doldur doldur iç olmuyor hemen bitiyor
Çayı ben sohbetli çok severim
Yalnızken hüzünlü oluyor çay içmek Öff pis bir yengeç olarak çayı yalnız içmeye bile takıyorum

çay kalabalikta içilir kahvenin yalnızlıkla arasi iyidir miydi bi söz vardı
kahve çok severim ama canım istemiyor
ben çalışırken içmeye alıştığım için muhabbette kahve arıyorum çalışırken otururken çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…