- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Var ama çok geç. Yani öyle uyku eğitimi vs. veremedim. Aslında geç de değildir belki bilmiyorum ama çevremdekiler hep çocuklarının sekiz buçuk dokuzda yattiklarini söyledikleri için etkileniyorum galiba
Ben o çevrendekilerden biriyimVar ama çok geç. Yani öyle uyku eğitimi vs. veremedim. Aslında geç de değildir belki bilmiyorum ama çevremdekiler hep çocuklarının sekiz buçuk dokuzda yattiklarini söyledikleri için etkileniyorum galiba
Canımsınn
Yalnızken hiç çay yapasım gelmiyor benim
Ama canım da çekiyor öyle bir tezat
O başkaTulumba tatlısına da püsük daşağı diyordu
Kahve zaten doldur doldur iç olmuyor hemen bitiyorcanin istiyorsa demlemelisin levom
bizim genelde olur çayımız sabah akşam.
Hele ben kahve içemiyorum diye kendimi çaya verdim
Ahahahha bunu bilmiyordumTulumba tatlısına da püsük daşağı diyordu
şimdi ben diyecektim benimki de sekiz sekiz buçuk gibi yatağa gider. çok nadir dokuzu bulur
aslında uyku eğitimi değil de çocuklar güneşe göre ayarlıyor kendini. erken yatmak onlara da iyi geliyo
Ben ne tarafa ağlayımBen o çevrendekilerden biriyim
Arkadaşının özel bölgelerle ilgili sorunu mu vardıTulumba tatlısına da püsük daşağı diyordu
Şaka etmiyom kız dut biz evde piknik yapar gibi termosta içiyoruzAz kaldı dem alsın termosa alıp geliyorum
Genelde kullanıyorlar bunları amaArkadaşının özel bölgelerle ilgili sorunu mu vardı
Kahve zaten doldur doldur iç olmuyor hemen bitiyor
Çayı ben sohbetli çok severim
Yalnızken hüzünlü oluyor çay içmekÖff pis bir yengeç olarak çayı yalnız içmeye bile takıyorum
Çayımı içtim kanepe de yan geldimDıt dı dı dıttttt çayını kahvesini alan gelsiinnnnm
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
AhahahŞaka etmiyom kız dut biz evde piknik yapar gibi termosta içiyoruzsıcak çay sevip mutfağa gidip gelmeye üşendiğimizden
Bunu da severim haaaAha bu pisik daşşaEki Görüntüle 3037359
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?