Her şeye sen koşuyosun diye dedimNiye gııı
Seni övüyor işte
Öyle mi diyon, bence övmedi
Sen olmasan bir hiçler diyor işte
Yok kız ben hasta olunca da diğerleri aynısını yapıyo yukarda Allah var inkar edemem. Geçen ay hesap tarihinden sonra bi gün gidememiştim işe, bu ay onu kesiceklerdi maaştan. Bugün hatırlattım müdüre bugğnkü mesai dengeler mi eksiğimi diye. Sağolsun müdür unut o eksik günü bugünkünü de ekleriz fazladan alırsın paranı dediHer şeye sen koşuyosun diye dedim
Aman öyle olsun ya insana insan lazımYok kız ben hasta olunca da diğerleri aynısını yapıyo yukarda Allah var inkar edemem. Geçen ay hesap tarihinden sonra bi gün gidememiştim işe, bu ay onu kesiceklerdi maaştan. Bugün hatırlattım müdüre bugğnkü mesai dengeler mi eksiğimi diye. Sağolsun müdür unut o eksik günü bugünkünü de ekleriz fazladan alırsın paranı dedi
Aradaki mesajımı dedem yazmış kesinNego sende olmasan
Aradaki mesajımı dedem yazmış kesin
Ay yavrum okurum nur üzme kendini serum falan verirlerse iyi olur susuz kalmıştır haliyleArkadaşlar çocuğum için sizden dua istiyorum.
7 şer defa Felak nas ayetel kursi okur musunuz ?
Hastaneye gittiler yine kustu
Kesinlikle. Hep bana hep bana demeyen çok az yer var bu zamandaAman öyle olsun ya insana insan lazım
İçinde çok biriktirdiğin için kuzum. Bazen ben de boğuluyorum.Allah yüreğindeki sıkıntıları su gibi alıp götürsün inşallahKocaldık mali hiç genç hissetmiyorum
Bizde. Bu akşam. Cips vardı solemesi ayıp
Bombonum ne yedim demem ama senle mangal da ne keyifli olurdu beeeeNe yedin acaba
Dahası da vardaVay vay vay bu ne hamaratlık hanımlar maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?