- 12 Haziran 2019
- 19.796
- 122.118
- 598
- 37
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalarHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3038675
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Kimse gerçek sebebini bilmiyordu tabiHatırlasana beni her yerde sızıyordum geçen yıl
Valla ben ederim NegoEmin misiniz kim daha çok yedi diye kavga etmeyin sonra
Kız ne güzel işte birde gebelik sürecinde de mi darlasaydım siziKimse gerçek sebebini bilmiyordu tabi
Ben ikna oldum dağılınKız ne güzel işte birde gebelik sürecinde de mi darlasaydım sizi
Günaydın yavrular hayırlı Cuma’lar olsun hepinize.1 nisan ödevi
Ramazan öncesi kimin yarım işi kaldıysa bugün halletsin (temizlik, düzen)
Cuma günü hürmetine geçmişlerimize dua edelim.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
NegooooooooooooBen ikna oldum dağılın
Allah yardımcın olsun canım benim inşAllah güzel geçer ve hemen ayaklanırsınGünaydın yavrular hayırlı Cuma’lar olsun hepinize.
Yarın bu saatlerde safradan ameliyat olacağım. Hem Cuma niyetine hem de ilk sahur bereketine sizden dua bekliyorum.
Kimse yok yanımızda, bebeyle hastaneye gideceğiz biraz endişeliyim ama allah yardım eder inşallah güzel geçer hemen ayaklanırım.
Eşim de işe gidecek Pazartesi evde bebeğimi kucağıma alacak kadar iyi olurum inşallah. Allah büyük
Tam kahvaltı hazırlayayım demiştim ama kalbimi çaldınSabah maratonuuuu
Marethoncu geldi hayde
11 e kadarTam kahvaltı hazırlayayım demiştim ama kalbimi çaldınkaça kadar çıkıyoruz
Çook kolay sıkıntısız geçer inşallah. Ederim duaGünaydın yavrular hayırlı Cuma’lar olsun hepinize.
Yarın bu saatlerde safradan ameliyat olacağım. Hem Cuma niyetine hem de ilk sahur bereketine sizden dua bekliyorum.
Kimse yok yanımızda, bebeyle hastaneye gideceğiz biraz endişeliyim ama allah yardım eder inşallah güzel geçer hemen ayaklanırım.
Eşim de işe gidecek Pazartesi evde bebeğimi kucağıma alacak kadar iyi olurum inşallah. Allah büyük
Rotavirus olmuş.Allah şifa versin nasıl şimdi?
Çok geçmiş olsun nur aşısı var mıydıRotavirus olmuş.
Test yapıldı gece .
Serum verildi.
Şimdi evde uyuyor.
İshal devam ediyor.
Aşı yapılacağı dönemde zatürre olmuştu tedavisi uzun sürdüğü için zamanını geçirmiştik.Çok geçmiş olsun nur aşısı var mıydı
Geçmiş gitmiş olur inş pazartesiye kadar. Rabbim şifa versinGünaydın yavrular hayırlı Cuma’lar olsun hepinize.
Olsun üzülme. Ne olduğu bulunmuş. Toparlar inşallahAşı yapılacağı dönemde zatürre olmuştu tedavisi uzun sürdüğü için zamanını geçirmiştik.
Yok yani
Şu mübarek cuma günü hürmetine Allah im dualarımıza kabul ettim kulum cevabı versin .Olsun üzülme. Ne olduğu bulunmuş. Toparlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?