Bugün geliyor canım bakalım beğenecek mi tadını.Ek gıda için hiçbir şey söylemedi dr.umuz 5.ayda yavaştan geçmek istiyorum inş.Sen napıyorsun mamanızı aldın mı ?
Beğenmediği zamanlar doktora danış da hurma pekmezi Ya da vanilya aroması kat. Bizim sıpa öyle yiyor. Tadı beğenmedi eşşoğlusuBugün geliyor canım bakalım beğenecek mi tadını.Ek gıda için hiçbir şey söylemedi dr.umuz 5.ayda yavaştan geçmek istiyorum inş.
Şifa olsun ona.Beğenmediği zamanlar doktora danış da hurma pekmezi Ya da vanilya aroması kat. Bizim sıpa öyle yiyor. Tadı beğenmedi eşşoğlusu
Banada Yürürsen Dikişler daha çabuk iyleşir demişti doktor.Valla bana doktor yürüyüş yap dedi oturmadan yormadan dolanıp çamaşır katlıyorum bacım
Korkma kuzum hızlı hava geçişleri yaşadık ondandır Geçmiş olsunOğlumun ateşi düşmeyince eşim işten geldi hastaneye gittiler.Acilde kan, idrar tahlili yapılmış ve ciğer filmi çekilmiş.Eve gelecekler eşim iftarını açıp tekrar gidicek sonuçlar için.Oruçlu ağzınızla dua edin kızlar önemsiz bi durum olsun inş.ben biraz korkuyorum.☹
Bence sana aşıkBu arkadaşım da bu kardeşim de denmek istenmiştir
Nasıl oldun canim soramadım pek giremiyorumBenim de kafa uçmuş
Aynen canım bana da öyle dedi de millete kalsa yat diyorBanada Yürürsen Dikişler daha çabuk iyleşir demişti doktor.
Şükür daha iyiyim canım ağrı sızı var da oda normal ne yapalım geçer inşallahNasıl oldun canim soramadım pek giremiyorum
Valla yavrum az desem yalan olur. Ama idare ediyorum şükürKolay gelsin jes ağrın acın çok mu
Nasıl bir yokuşu çevirmektir o domdommmBu arkadaşım da bu kardeşim de denmek istenmiştir
Çok susadım la yorma beniNasıl bir yokuşu çevirmektir o domdommm
Rabbim çabucak şifanı versin inşallah. Doktorun dediği gibi yürü sık sık. Benim sezeryan dikişlerinin acısı öyle geçmiştiValla yavrum az desem yalan olur. Ama idare ediyorum şükür
Bir yudum su olayım iç beniÇok susadım la yorma beni
Amin canımm amin. Valla yürüdüm 15 dk yarin da yürürüm. Allah yardım etsinRabbim çabucak şifanı versin inşallah. Doktorun dediği gibi yürü sık sık. Benim sezeryan dikişlerinin acısı öyle geçmişti
sağol canım inş. öyledir.Evdeyim haber bekliyorum.Korkma kuzum hızlı hava geçişleri yaşadık ondandır Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?