Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi supurdum ocağı sildim.
Çamaşırları topladım katlamak gerek.
Kuran okudum.
Cocuklari banyo yaptırdım.
Annemi aradım
Yemek yapacağım birazdan.
sütlü bir de kadayıf tatlısı yapasım var iftardan sonra çay yanı için.

Benim oğlan tekrar hastalandı kızlar dün hiçbir şeyi yoktu gece ateşlendi geceden beri uğraşıyoruz oruç beni böyle yormamıştı.Oğlan çok nazlı sabahtandır elinde dolanıyorum.Yok kumanda yok çay içicem zorla iki lokma ağzına verdim.Sirkeli su yaptım ama ateş düşmüyor tamamen az düşüp tekrar yükseliyor.Dolven,parol hepsine direnç kazanmış durumda ne yapacağız böyle bilemiyorum.En son İbu fort kullanıyorduk bitirdik.Bildiğiniz iyi bi ateş düşürücü var mı kızlar.Bu nasıl bi ateştir anlamıyorum. Bebekliğinden beri böyle acile gidiyoruz düşmeyince.

Oğlumun ateşi düşmeyince eşim işten geldi hastaneye gittiler.Acilde kan, idrar tahlili yapılmış ve ciğer filmi çekilmiş.Eve gelecekler eşim iftarını açıp tekrar gidicek sonuçlar için.Oruçlu ağzınızla dua edin kızlar önemsiz bi durum olsun inş.ben biraz korkuyorum.☹

Bugün geliyor canım bakalım beğenecek mi tadını.Ek gıda için hiçbir şey söylemedi dr.umuz 5.ayda yavaştan geçmek istiyorum inş.
Beğenmediği zamanlar doktora danış da hurma pekmezi Ya da vanilya aroması kat. Bizim sıpa öyle yiyor. Tadı beğenmedi eşşoğlusu

Korkma kuzum hızlı hava geçişleri yaşadık ondandır Geçmiş olsun

Valla yavrum az desem yalan olur. Ama idare ediyorum şükür
Rabbim çabucak şifanı versin inşallah. Doktorun dediği gibi yürü sık sık. Benim sezeryan dikişlerinin acısı öyle geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…