Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego bu huyum yüzünden kendimi 60 yaşında hissediyorum bazen. Valla bi halta yaramıyor. Yapma kendine boşver
Sallayamıyorum her şeyi kontrol altında tutma manyaklığı bu başka bir şey değil.
Madde madde yazsam bir gün sorumluluklarımı benim olmayan sahiplendiklerimi ,kafamdakileri

Geçmiş olsun son durum ne?

Badem yedim Çayı çok içmişim aha böyleyim (bir hamile garı vardı emojilerde sanırım doğurdu bulamadım )

Bende bugün ilk kez yiyorum çay yanına bir şey, iftar yetiyordu yiyemiyordum. Zorla yedim bugünde sırf keyif olsun diye

Canlar çok geçmiş olsun bakamadım bugün pek @Levaiz Teneffus Zili JES daha iyisindir inşallah [/USER] dut insallah güzel haberlerle gelirsin[/USER]
Sağol canımbizim sonuçlarda çok ciddi birşey çıkmadı bunada şükür dedik.İdrar yollarında enfeksiyon çıkmış bi de sanırım şuan salgın var herkes hastalanıyor hane hane resmen ablamlarda yengemlerde hastaymış 2 gündür.Ateşliydi geldiklerinde biraz düşmüştü tabi uyurken sayıklıyor yine.Nasıl inatçı bi ateş dirençli vücudun mikroplarla savaştığını gösteriyor ama kim ateşten korkmaz ki.

Teneffus Zili haber var mı hastaneden nasıl sonuçlar
Sorduğun için sağol canım:)şükür geldiler antibiyotik başlayacağız.Uyuyorlar şimdi ben biraz nöbetteyim.Hiç şu içmiyor mu demiş dr.ama bizim oğlan çok şu içer ona şaşırdım doğrusu.Sabah çok kustu belki ondandır meyve suyu içti bi bardak çay istedi su falan ama hep çıkardı yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…