La niye bizim de olsun bir şam babamızDeme kurban olayım deme
Nego bu huyum yüzünden kendimi 60 yaşında hissediyorum bazen. Valla bi halta yaramıyor. Yapma kendine boşverRuhum bedenim yorgun ,her şeye yetişmek zorunda değilim bunu ölünce mi idrak edicem acabaaa
İçimdeki kurtlu bırakmıyor batıyorBırak her şey olduğu yerde kalsın
Yapmayanların kiymeti bizden daha çokNego bu huyum yüzünden kendimi 60 yaşında hissediyorum bazen. Valla bi halta yaramıyor. Yapma kendine boşver
Sallayamıyorum her şeyi kontrol altında tutma manyaklığı bu başka bir şey değil.Nego bu huyum yüzünden kendimi 60 yaşında hissediyorum bazen. Valla bi halta yaramıyor. Yapma kendine boşver
Dinlen seni dinlendirecek ne varsa onu yap müzik olur kitap olur kahve çay burak bir an saatler dursun bakma kendinle kal birazBütün gün daha rahattı birden ağrı girdi başıma bir saat önce. Niye çünkü yorgunum ya yorgun özellikle kafam yorgun.
Geçmiş olsun son durum ne?Benim oğlan tekrar hastalandı kızlar dün hiçbir şeyi yoktu gece ateşlendi geceden beri uğraşıyoruz oruç beni böyle yormamıştı.Oğlan çok nazlısabahtandır elinde dolanıyorum.Yok kumanda yok çay içicem zorla iki lokma ağzına verdim.Sirkeli su yaptım ama ateş düşmüyor tamamen az düşüp tekrar yükseliyor.Dolven,parol hepsine direnç kazanmış durumda ne yapacağız böyle bilemiyorum.En son İbu fort kullanıyorduk bitirdik.Bildiğiniz iyi bi ateş düşürücü var mı kızlar.Bu nasıl bi ateştir anlamıyorum. Bebekliğinden beri böyle acile gidiyoruz düşmeyince.
Kafamın içindeki teyze susmuyorDinlen seni dinlendirecek ne varsa onu yap müzik olur kitap olur kahve çay burak bir an saatler dursun bakma kendinle kal biraz
Badem yedimAyy tamam hiç drama bağlayamayacam eeee ne yiyonuz tam şu an
İyiyim çok sukur canımÇok şükür canım benim daha da iyi olacağım inşallahSen nasılsın keyfin nasıl
Badem yedimÇayı çok içmişim aha böyleyim (bir hamile garı vardı emojilerde sanırım doğurdu bulamadım )
Vah zavallı doğuramadı gitti
Bende bugün ilk kez yiyorum çay yanına bir şey, iftar yetiyordu yiyemiyordum. Zorla yedim bugünde sırf keyif olsun diye
Sağol canımCanlar çok geçmiş olsun bakamadım bugün pek @LevaizTeneffus Zili JES daha iyisindir inşallah [/USER] dut insallah güzel haberlerle gelirsin[/USER]
Bende normalde tıkanırımVah zavallali doğuramadı gitti
Bende yiyemem iftardan sonra tıkanırım
Sorduğun için sağol canım:)şükür geldiler antibiyotik başlayacağız.Uyuyorlar şimdi ben biraz nöbetteyim.Hiç şu içmiyor mu demiş dr.ama bizim oğlan çok şu içer ona şaşırdım doğrusu.Sabah çok kustu belki ondandır meyve suyu içti bi bardak çay istedi su falan ama hep çıkardı yine.Teneffus Zili haber var mı hastaneden nasıl sonuçlar
Sağol Nego buna da hamd olsun iyi olacak inş. ilaçları alınca.☺Geçmiş olsun son durum ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?