Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nasıl götüren yok. Birileri baksın çocuklara sen hergün sabah akşam git canım.Yada hergün muhakkak gitmelisin eşinin ihtiyacı var sana.Tez vakitte evine döner aranıza sağlıklı bir şekilde gelir inş. amin

Şu mübarek ayda Rabbim duaları kabul eyler inş. Allah ım sizlere bağışlasın hayırlı bir şifa nasip etsin.amin

Selam canım dün aldığım duanın yanında yasinde ekledim duamda belirttim rabbim kabul etsin içini ferah tut İnşallah güzel haberler vericeksin bize

D u t bencede bir hal caresine bak git çocukları bir saatliğine de olsa bir tanıdık bir komşuya bırakacak kimse yok mu kuzum

@DuT bende katılıyorum kızlara sen de git. Eşin varlığını hissetmek ister ona da iyi gelir inşallah

Şu mübarek ayda Rabbim duaları kabul eyler inş. Allah ım sizlere bağışlasın hayırlı bir şifa nasip etsin.amin
Allah razı olsun kızlar . Çok teşekkür ederim hepinize tek tek.
Yarın giderim inşallah. Kaynım yarın gidelim daha toparlamış olur dedi. Çocukları da görsün dedi. Perşembe günü tekrar anjuo olacak stend takacaklarmış. Perşembeye kadar ilaç verecekler.

Git kuzum çocuklarınıda senide görsün güclü dur pozitif enerjinle destek ol
Rabbim şafi isminin hürmetine üzerine şifa olup yağdırsın

Git daralıp bunaldıkça da bize yaz. Hepimiz burdayız senden haber bekliyoruz

Yarabbi şu mübarek ayda sen üst kaç komşuma biraz insanlık biraz merhamet nasip et. Resmen evi yıkıyor duvarları deliyor baştan düzeltiyor. Kadın da insanlığın i si yok. Allah görüyor başka şey diyemiyorum. Ameliyatlı halimle bir de bebe uyutuyorum bu şiddetli tonda gürültüyü çekiyorum bir de ağrım sızım cabası. Allah’a havale ediyorum inşallah kendinden beterine denk gelir o zaman anlar

Jesss ameliyat olmuşsun şimdi gördüm canım hastaydım gelemedim, çok geçmiş olsun İnşallah hızlıca toparlanırsın Rabbim senle beraber tüm hastalara şifa versin, üst komşunun da kalbine insanlık versin.

Sağolasın canımın içi Duan yeter bana. Sana da çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…