Ulan gün geçtikçe pamuksu peluşlu bişey oluyosunKızlar iftar vakti allahtan duam birbirinin derdine derman olan kimsenin ayağına taş değmesin inşallah. Akşam üzeri ağladım vallahi. Ameliyat olduğum günden beri evimde yemek var komşularımdan öğrenen kapıya geldi tencerelerle. Ne olursa haber ver esin işe gidince gel bize otur diye de söylediler. Nerdeyse atlayıp sarilacaktim boyunlarına. Karın her türlü doyuyor da insanin düşüneni olması ne güzel yarabbi eksik etme
Allah eksikliklerini göstermesin canım benimAllah eksikliklerini göstermesin 9 komşum var Doğumda evde annem ve kayınvalidem örgü örüp hint dizisi izlerken onların getirdiği bir tencere yemek nasıl şifa gibi gelirdi
Ulan gün geçtikçe pamuksu peluşlu bişey oluyosun
Yemişim içini daha ne çıkabilirNarkozun etkisi geçince içinden ne çıkacak
Seni seviyorum ya ondanUlan gün geçtikçe pamuksu peluşlu bişey oluyosun
ZeytinNarkozun etkisi geçince içinden ne çıkacak
AslanımmmmmmYemişim içini daha ne çıkabilir
Sahi onlar çıktı mı bee hala içinde mi bidon bidonZeytin
Yetek parcaları bırakyor acep ondan mıYemişim içini daha ne çıkabilir
Helee bu kafayla espiriye gelYetek parcaları bırakyor acep ondan mı
Ha şu dere kenarlarıBen bende değilim meçhullerdeyim bonus. Ev hanımlarına akşama kadar oturuyor diyenler, çamaşır suyu kokluyor diyenler var ya alınlarını karışlıyorum o tayfanın
Her kışlık yazlık ayıklamada o salon geliyor aklımaoruçlu oruçlu nasıl çıktım o odadan hala hayret ediyorum Rabbim güç verdi demek
Selam kızlarrburayı hep uzaktan takip ediyorum katılacağım gunu iple çekiyorum diyebilirim.. Bekar olduğumuz için maalesef kendı düzenimizi evde kurma gibi bir lüksümüz olmuyor harektlerımiz kısıtlı oluyo genelde annelerimizin istediği duzen şeklinde ilerliyor.
Agustosta nasipse düğünüm var kendı evıme gectıgım de gercekten düzenli, tertipli, tertemız az eşyalı ama sade bir sekılde duzenımi kurmayı cok ıstıyorum
Burdan da sizler vesilesiyle hayatıma cok sey katacagımı dusunuyorum
Gercekten cok faydalı bir topik herkesın emeğine sağlıkNego Bonus özellikle sizlere ayrıca cok tesekkur ederim
Lav saçmışsın her yere puhHer perde yikadiginda da ben geleyim mi aklına nego love ❤
Oo hosgeldin
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah hoş geldin şimdiden
Kızlar iftar vakti allahtan duam birbirinin derdine derman olan kimsenin ayağına taş değmesin inşallah. Akşam üzeri ağladım vallahi. Ameliyat olduğum günden beri evimde yemek var komşularımdan öğrenen kapıya geldi tencerelerle. Ne olursa haber ver esin işe gidince gel bize otur diye de söylediler. Nerdeyse atlayıp sarilacaktim boyunlarına. Karın her türlü doyuyor da insanin düşüneni olması ne güzel yarabbi eksik etme
Hayırlı uğurlu olsunyuvanız cennet çicekleriyle süslensin
Kızlar cok tesekkür ederim Allah razı olsun hos buldumHoşgeldin canım benim çok sevindim gelmene. Inşallah aktif olursun güzel zaman geçiririz. Bu arada da hayırlı olsun inşallah
Bonusum cok aminSağlıkla evini yuvanı kur inşallah. Biz hep evdeyiz bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?