Benden önce sormus olman güzel bende diyorum neden hamur oluyoFırında mi bekleyecekti ? Ee ben direk doktum
Cok seviyolar ya. Dün babasina verdim onlardan önce uyumus görev versem yapmaz. Aciyim dinlesinlerLore yutubda erdem çocuk kanalı var ordaki masallar çok hoşuna gitti bizimkilerin sende masal dinletiyosan bak
Onu geçen sene yaptım haşa bi halta benzediyse bu sefer baktım böyle yapıyolar lezzeti çok iyi ama işte sert oldu şerbeti çok soğuk döktüm yumuşamasın derken ele gısgıtır olduFırında mi bekleyecekti ? Ee ben direk doktum
Lora bende yapamam kadayıfBenden önce sormus olman güzel bende diyorum neden hamur oluyo
Ay nerdeeeee
Sen gostermeyince ben kendim buldum ama o bundan degil
Ben ne vakit göstermedim acaba çay almaya gittiydim dağınık olan mutfağımaSen gostermeyince ben kendim buldum ama o bundan degililla agzimi bulastiriyim
Ulen bende diyorum neden bizim herif ağzını yıldız tilbe gibi eğe eğe yiyorOnu geçen sene yaptım haşa bi halta benzediyse bu sefer baktım böyle yapıyolar lezzeti çok iyi ama işte sert oldu şerbeti çok soğuk döktüm yumuşamasın derken ele gısgıtır oldu
Benden önce sormus olman güzel bende diyorum neden hamur oluyo
Doğru ifadeyle yiyor adamUlen bende diyorum neden bizim herif ağzını yıldız tilbe gibi eğe eğe yiyor
Hayırlı uğurlu olsun yeni yuvan şimdiden. Hoşgeldin aramızaSelam kızlarrburayı hep uzaktan takip ediyorum katılacağım gunu iple çekiyorum diyebilirim.. Bekar olduğumuz için maalesef kendı düzenimizi evde kurma gibi bir lüksümüz olmuyor harektlerımiz kısıtlı oluyo genelde annelerimizin istediği duzen şeklinde ilerliyor.
Agustosta nasipse düğünüm var kendı evıme gectıgım de gercekten düzenli, tertipli, tertemız az eşyalı ama sade bir sekılde duzenımi kurmayı cok ıstıyorum
Burdan da sizler vesilesiyle hayatıma cok sey katacagımı dusunuyorum
Gercekten cok faydalı bir topik herkesın emeğine sağlıkNego Bonus özellikle sizlere ayrıca cok tesekkur ederim
Mende yuva guracamHayırlı uğurlu olsun yeni yuvan şimdiden. Hoşgeldin aramıza
Hadi inşallah canım. Korkar illa ki normal. Gördüğünüz göreceğiniz bu olsun Allah beterinden korusun.Canım gittim gördüm . İyiydi kendi korkuyo ama. Biraz önce dr gelmiş yeni cihazlar getirtmişler .%1 ihtimal bypass demiş. Büyük olasılıkla açılır anjuo ile ameliyata gerek kalmaz demiş
Yooo dostum yoooooHer perde yikadiginda da ben geleyim mi aklına nego love ❤
Jes lavları saçarken heç yoo demirsin amaYooo dostum yooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?