Neyin peşindesin
Gısgandım bu seferBi kere gisganin
Tam 2 sene önce senle yazlık kışlık ayıklama maratonunq girmiştik ya. Mübarek Ramazan ayında. Glikoz azalınca benim vücutta kızın tüm kışlık yazlıkları hani salona dagıldı toplayayım derken hepten dagıtım unuttun mu cidden o rezilliği.Ne kaçırdım ben
Haa salondaki sepeti mi diyon sesli güldüm yazarken allah kahretmesinTam 2 sene önce senle yazlık kışlık ayıklama maratonunq girmiştik ya. Mübarek Ramazan ayında. Glikoz azalınca benim vücutta kızın tüm kışlık yazlıkları hani salona dagıldı toplayayım derken hepten dagıtım unuttun mu cidden o rezilliği.
Tam 2 sene önce senle yazlık kışlık ayıklama maratonunq girmiştik ya. Mübarek Ramazan ayında. Glikoz azalınca benim vücutta kızın tüm kışlık yazlıkları hani salona dagıldı toplayayım derken hepten dagıtım unuttun mu cidden o rezilliği.
Az bisey kaldıSahi onlar çıktı mı bee hala içinde mi bidon bidon
Zııkımın peki yatagında kaymak var getirem mi de.Ben lutfetmişim alma dediğim kadayıfı aldığı halde yapmışım beyimiz beğenmedi homur homur diyoki içerden bi şerbet sorunu var yaaa
Kadayif bulmuş şerbetini ariyoBen lutfetmişim alma dediğim kadayıfı aldığı halde yapmışım beyimiz beğenmedi homur homur diyoki içerden bi şerbet sorunu var yaaa
Kadayif bulmuş şerbetini ariyokesin şerbet aranirken de tüketim olmustur ha
Aynı şey 5 gün önce a101 den aldığım kadayıfta başımıza geldiBen lutfetmişim alma dediğim kadayıfı aldığı halde yapmışım beyimiz beğenmedi homur homur diyoki içerden bi şerbet sorunu var yaaa
Taam çok bile2 dilim anca tüketebildi. Şerbetin içinde boğacam onu az kaldı. Yanlış anlaşılmasın öfkeden değil seviyor işte
Yağ döküp fırında az kızartır gibi ıssıtıp şerbet dökülcekti. Biraz fazla bekletmişim fırında nolmuş sankiAynı şey 5 gün önce a101 den aldığım kadayıfta başımıza geldi
Ay ben almiim o zaman ziyan olmasinAynı şey 5 gün önce a101 den aldığım kadayıfta başımıza geldi
Nudıldan tatlı yapıyolar gız gördün müAy ben almiim o zaman ziyan olmasin
Ay nerdeeeeeNudıldan tatlı yapıyolar gız gördün mü
Fırında mi bekleyecekti ? Ee ben direk doktumYağ döküp fırında az kızartır gibi ıssıtıp şerbet dökülcekti. Biraz fazla bekletmişim fırında nolmuş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?