Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bak seni izlenimimin oluştuğu kadarıyla pembis gelinden uzak buluyorum. Sen sade az ve öz yaşarsın bence
Hemde çok. Eşya olabıldıgı kadar az aldık. Eşyanın kölesi olmak istemem şahsen. Sade ve makul seviyede herseyı ilerletmeye çalışıyorum. Gercekten sadelıkten yanayım her zaman. Evımde bos, ama manen dolu dolu olsun istiyorum herseyın fazlası zarar veriyor gercekten

Ne güzel düşüncelerin var maşallah. Rabbim yuvanı senlendirsin gönlünden bu maneviyatı eksik etmesin inşallah. ❤

Morrmeneksee hoşgeldiniz. Yeni yuvanız şimdiden hayırlı olsun. Allah birlikte güzel bir ömür nasip etsin inşallah.

Bugün;
Yatağı topladım,
Makyaj aynasının içinin tozunu aldım, düzenledim. Bozulan, son kullanma tarihi geçen, kullanmadığım tüm ürünleri attım. Kararan, artık kullanmadığım imitasyon takıları da attım,
Kahvaltı hazırlayıp sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Çorba yaptım,
Çöpleri ayarladım eşim attı,
Akşam üstü kızımı dolaştırmaya çıkardık,
Gelince iftar hazırlığı ile geçti,
Yemekten sonra mutfağı eşim topladı öyle işe gitti, dolaba kaldırılacakları kaldırdım sadece.
Üstünden salonu topladım. Sabah yine dağılacak nasıl olsa.

Hosbuldum cok tesekkür ederim

Bende bu akşam değerlendireyim dedim ama bu akşam eltimler bizdeydi eşimde sabah gidiyor ya ise sahura kadar uyusun dedim yarına kaldı takvimde 7 Nisan'da yaziyordu gebelik tarihleri peşpeşe değerlendirecem sanırım
Tutarsa ne ala tutmazsa mualla hem sahurda hemde yatarken keçiboynuzu pekmezi yiyor bakalım

Gece gece güldürdüm beni allah da seni güldürsün

Gebelik topiğiyle karıştı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…