Ey fukara bende kaldıydım 2 yıl29 um ben uzun zaman öyle kalıcam
2 yetmez yooEy fukara bende kaldıydım 2 yıl
Jesin gadasini ye sen emiJes lavları saçarken heç yoo demirsin ama
NegoooooooooKaç teneke yedin doymadın mı
29 da 2 yıl kalınca gelen sayı hiç hayırlı değil hemen büyümek istiycen2 yetmez yoo
Yoga mi edin gardaşEstağfurullah estağfurullah
Bi yere vericeksin işte canım. Biz kızılay ve diyanete veriyoruz. Çocukların doğum günlerinde de orda seçenekler var sadaka veriyoruzKızlar filtremizi hallettim allahın izni ile ama adak konusunda kitlendim
Seccadeli emoji yokki imansız wpYoga mi edin gardaş
Bura wp değil ama olsun emoji deyince wp geliyo aklaSeccadeli emoji yokki imansız wp
Ben verdiğimde benden çıkar değil mi. Yanı bağışladigim vekil tayin ettiklerime geçer sorumluluk ? Araştırmam o sebepleBi yere vericeksin işte canım. Biz kızılay ve diyanete veriyoruz. Çocukların doğum günlerinde de orda seçenekler var sadaka veriyoruz
Send me number aşkoo sana ne emojiler atarım offfffSeccadeli emoji yokki imansız wp
Tabiki vekil basit bişey değil ki senden çıkıcak sana mesajı gelicekBen verdiğimde benden çıkar değil mi. Yanı bağışladigim vekil tayin ettiklerime geçer sorumluluk ? Araştırmam o sebeple
Bende güvenilir bir yer arıyorum. Direk verdim benden çıktı demek istemiyorum. Sizler vesile olun istiyorum
Yok bacım onu demedim yani ben oraya yolladim bunlar ister keser ister beni kandırır bana günahı olmaz değil mi ?Tabiki vekil basit bişey değil ki senden çıkıcak sana mesajı gelicek
Yok bacım onu demedim yani ben oraya yolladim bunlar ister keser ister beni kandırır bana günahı olmaz değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?