Sizin kafa gidik mi lorayla bundan iki yıl evvel bir bahar günü tenha hanım salona yığmıştı bütün çocuk kıyafetlerini yazlık kışlık ayıracam diye, az daha cinnet getirip takıyordu bıçağı kıyafetlereNe kaçırdım ben
Amin canım allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasınHadi inşallah canım. Korkar illa ki normal. Gördüğünüz göreceğiniz bu olsun Allah beterinden korusun.
O saate sofra mı kalır bende pehHepiiz sofra topluyosunuz tabi
Amin aminAmin canım allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın
Yav ne kıskançsın arkadaş girmesene aramızaLav saçmışsın her yere puh
Canım benim bonus ablan da kıskanmayıp az feyz alsa keşke senden
Nevır sey nevırO saate sofra mı kalır bende peh
Tencereyle şerbeti götür ağzına aktarBen lutfetmişim alma dediğim kadayıfı aldığı halde yapmışım beyimiz beğenmedi homur homur diyoki içerden bi şerbet sorunu var yaaa
Aynı şey 5 gün önce a101 den aldığım kadayıfta başımıza geldi
Sağolsun kocam bey hazır yapılmışını almış burma kadayıfAy ben almiim o zaman ziyan olmasin
Ifşalandi
Senin yuvan var ki senin yuvan var sen beni çıldırtmak mı istiyorsunMende yuva guracam
Kadın kıskanç çıktı dostlarJes lavları saçarken heç yoo demirsin ama
AminnAmin canım allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın
Hatirladim ama sanki bi kac ay önceymis gibi oldu o kadar oldu mu yavSizin kafa gidik mi lorayla bundan iki yıl evvel bir bahar günü tenha hanım salona yığmıştı bütün çocuk kıyafetlerini yazlık kışlık ayıracam diye, az daha cinnet getirip takıyordu bıçağı kıyafetlere
Ben bilmiyor başka dilNevır sey nevırtürkçe yazdım sen ecnebice oku
Zaman geçiyor sende yaşlanıyorsun artık lorikHatirladim ama sanki bi kac ay önceymis gibi oldu o kadar oldu mu yav
29 um ben uzun zaman öyle kalıcamZaman geçiyor sende yaşlanıyorsun artık lorik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?