Çok şükür iyiyim JesimLevaiz canımmmm alevim nasıl oldun
Hahahaa şifa olsun kuzum
Çokk teşekkür ederimm
Köşeler bunda da sorun canım hepsini bi yere topluyorum gelen çöp olursa elimle ya da çoksa bezle alıyorumBugün;
Yatağı topladım,
Yiyecek bir şeyler ısıttım. Mutfağı toplayıp bulaşık makinasını çalıştırdım,
Buzdolabını sildim, düzenledim,
Tezgahın üstündeki ıvır zıvırları kaldırdım,
Ocağı sildim, parçalarını yıkadım. Ayrıca makinaya sığmayan birkaç parçayı elimde yıkadım,
Tost makinasını koyduğum dolabı sildim. Tost makinasını silip, plakalarını yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
İki makina çamaşır yıkandı,
Kızımı hava almaya çıkardık,
Mutfak tüpünü ve deterjanları koyduğum dolabı silip, düzenledim,
İftardan sonra bulaşık makinasını boşaltıp salondaki yemek masasını ve mutfağı topladım.
Bonus kullanmış olduğun moptan memnun musun? Sanırım kirli ve temiz su haznesi ayrı. Klasik yuvarlak moplardan kullanıyorum ama hiç memnun değilim. Saçı kılı oradan oraya taşıyor. Köşelere tam girmediği için de siyah siyah tüyümsü bir şeyler birikiyor hep oralarda.
Bonuuuuuuus nerdesin
Geçmiş olsun canım umarım eşinde güzel haberlrr getirir8/4 oluyo tansiyonum çok düşünce değişik bi kafası oluyo bi hoş olirsin her şeye tamam diyosun bi daha demesinler diye
Çok merak ediyorum gerçekten 3 çocuk
Alttaki duayı keske ben bastan edeydim öyle diyim sanaAllah olmayana versin valla ben böyle iyiyim
Nasil oldun8/4 oluyo tansiyonum çok düşünce değişik bi kafası oluyo bi hoş olirsin her şeye tamam diyosun bi daha demesinler diye
Burdan bizi izleyenlere dinleyenlere iki çift lafım var. Ulan çok şerefsizsiniz bee
Azıcık var canım ama oda normal dikiş yeri var küçük de olsa. Buna da şükür o ilk gün hastanede yaşadığım ağrının yanında İnan bunlara aprı diyemiyorum. En son doktorun elini sıkıp beni Ya öldür Ya bayılt demişimÇok şükür iyiyim JesimBurnum yanıyor ama alerjiden galiba o, karantinam bitsin onu da çözeceğim:)
Sen nasılsın canım var mı ağrın falan?
Nasil oldun
Negooooo bu kendi kendine iş miş bitti kalmadı filan konuşuyor negoooooooooYarın da beyaz kaldı bı tek yikancak
Çamaşırlar asıldıyarına iş kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?