- 13 Ağustos 2020
- 15.700
- 89.138
- 598
- 33
Kiz bende cok cilginç seyler cikiyoSpotifyartık neler dinliyorum ki keşif listemde çıkıyor
dur bi tane de sana atayım dinlediklerimden
bunu da çok severimüniversite zamanlari dinlerdim önüme düştü yine
Gelmedin kiEfser Nirvana’ya ulaşmak üzere
Evet büyüdükce bebek kalsaydiniz diyorum hepmesela dün büyük oglanin gelince gecirdigi krizin sebebini siniftaki hoslandigi kizin yanina baska bir erkegin oturmasi konusunu işledik efendime söyliim agiz dalasindan uzatmalara girip bi anda birbirlerine girdiginde arada kalman hergün degisik kriz sorun digerlerinden bahsetmiyim
Sen mi istiyodun muNere istersen yatiririz noterimsu valla manyaklik olabilir azgecen seneye kadar bende istiyodum bidaha ama ikna oldum yeter bezdum
Kiz sinir oldugum o. iki saat nutuk cekiyoz ikisi bakip gülüyolar sanki ben kavga cikardimkiz yaşarken zordur da dinlerken çok tatlı
sevdiğim kız abi deyince tadında olmuş biraz
çocukken biz de birbirimize girerdik kardeşimle annem ikimize de kızardı 10 dk sonra normale dönüp oynuyodukanneler arada deliriyor demekki bebelere bsiey olduğu yok
Evet istedimSen mi istiyodun mu
Kiz sinir oldugum o. iki saat nutuk cekiyoz ikisi bakip gülüyolar sanki ben kavga cikardim
Bacısı adana da bi dr varmış bypass a gerek kalmadan açıyomuş damarmarı . Damar kurduymuş lakabı. Bugün o dr la görüşecekler. Uygun görürse ona götürceklerD u t bypass ne zaman bacım
Vayyy günaydın noterimsu
Yat uyu yav valla
Millet aç açççç bütün günBugünü hafta sonu sandım la sayfa aktif olmayınca
Dikkat et sonra
Bacısı adana da bi dr varmış bypass a gerek kalmadan açıyomuş damarmarı . Damar kurduymuş lakabı. Bugün o dr la görüşecekler. Uygun görürse ona götürcekler
Emin misinKafam küçük bi kere nerden koca kafa olduğumu çıkardın acaba
Balkon demiriiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?