Senin ilacın bende ahhh ahh bi masaj yapsam o goca gafana tansiyon neyim kalmaz da işteİftardan sonra hastaneye gidicektik ben kalıcaktım ama tansiyonum çok düştü uzanıp sürüdüm hamdolsun.
Orda kötü olursam kadına da yardımcı olamam diye eşim gitti kalmaya.
Sonradan düzeldi iyiyim dedim ama gerek yok dediler
Domdom seni yılın herşeye pozitif bakanı seçiyorum8/4 oluyo tansiyonum çok düşünce değişik bi kafası oluyo bi hoş olirsin her şeye tamam diyosun bi daha demesinler diye
Kızım pozitif düşüm bak 29 yaş üç bebe maşallahhhhhhhAlttaki duayı keske ben bastan edeydim öyle diyim sana
Kafam küçük bi kere nerden koca kafa olduğumu çıkardın acabaSenin ilacın bende ahhh ahh bi masaj yapsam o goca gafana tansiyon neyim kalmaz da işte
Nedirsin gızzzzz orda
Balkon demiriiiiiiiiiiKafam küçük bi kere nerden koca kafa olduğumu çıkardın acaba
Demirler sık olamaz dimiBalkon demiriiiiiiiiii
Güneşleniyorum 🕶Nedirsin gızzzzz orda
Alttaki duayı keske ben bastan edeydim öyle diyim sana
manyaklık bende mi acaba
Hasbinallaaahh
Nere istersen yatiririz noterimsu valla manyaklik olabilir azla ben imkanim olsa bir iki daha isterim manyaklık bende mi acababen doğuruyum da senle masaya yatıralım bu konuyu
Nere istersen yatiririz noterimsu valla manyaklik olabilir azgecen seneye kadar bende istiyodum bidaha ama ikna oldum yeter bezdum
Benim karsima hic böyle seyler cikmiyo
Benim karsima hic böyle seyler cikmiyo
Evet büyüdükce bebek kalsaydiniz diyorum hepahahaha büyüdükçe mi sorun oluyo loram
ben masaya yatırmak istiyorum masaya yatıralım.
belki bi suprayz yapar 4. sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?