Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun canım Rabbim korkutmasın
Ben o işi yaptım oruç gelmeden 2 gün önceydi sanırım.Dolaplar baza altı hurçlar vs.hepsini düzenledim temizledim şükür rahatladım darısı başına kardeşim. Gazan mübarek olsun..Yarın salondaki koltukların altına böyle gireceğim çocukların küçülenleri vs Allah ne verdiyse var
İyi yapmışsın valla kafa rahat ediyor ben de demin bi dünya atık giysiye gönderdim bizim giymediklerimizi çocukların küçülenlerini epey kolayladım bi kızımın dolabını ve bazasını düzenlemek kaldı kıyafet vs açısındanBen o işi yaptım oruç gelmeden 2 gün önceydi sanırım.Dolaplar baza altı hurçlar vs.hepsini düzenledim temizledim şükür rahatladım darısı başına kardeşim. Gazan mübarek olsun..
İftardan önce de oldu 3.8 salanıp duruyoruz kuzumGünaydın kızlar, mutlu pazarlar herkese.
Efser gece sabaha karşı tekrar deprem olmuş sanırım. İnşallah böyle böyle biter.
Geçmiş olsun canim ya umarım kimseye zarar vermeden biter. Bu afet.İftardan önce de oldu 3.8 salanıp duruyoruz kuzum
Geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusunİftardan önce de oldu 3.8 salanıp duruyoruz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?