Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yarın salondaki koltukların altına böyle gireceğim çocukların küçülenleri vs Allah ne verdiyse var
Ben o işi yaptım oruç gelmeden 2 gün önceydi sanırım.Dolaplar baza altı hurçlar vs.hepsini düzenledim temizledim şükür rahatladım darısı başına kardeşim. Gazan mübarek olsun..

Merhaba gençler. Bugün hiç iş yapamadım gibi birşey oldu dolandım durdum elde var sıfır. Lavabo yıkandı, balkon yıkandı, 2 posta çamaşır yıkandı.İlaçlar düzenlendi.Çocukları yıkayacağım iftara davetliyiz yemek derdim yok bugün.

Selam kızlar, bir makine çamaşır yıkadım, bulaşık makinesi temizleri yerleştirdim kirlileri koydum.

Oturma odasının şeklini değiştirdim yaz sezonu yaptım. (kışın peteğin önü kapanıyor diye koltukları yan tarafa çekiyorum) koltukları çekmişken dip köşe süpürdüm sildim.

Yatakodasını topladım, dolap içlerini düzenledim. Tüm kışlıkları yıkayıp kaldırıcam haftaiçi inşallah.

Şimdi diğer odaları ve balkonu da süpürüp silicem

Ben o işi yaptım oruç gelmeden 2 gün önceydi sanırım.Dolaplar baza altı hurçlar vs.hepsini düzenledim temizledim şükür rahatladım darısı başına kardeşim. Gazan mübarek olsun..
İyi yapmışsın valla kafa rahat ediyor ben de demin bi dünya atık giysiye gönderdim bizim giymediklerimizi çocukların küçülenlerini epey kolayladım bi kızımın dolabını ve bazasını düzenlemek kaldı kıyafet vs açısından

Bugün epey yaptım
Topladim evi
Balkonu süpürdüm sildim
Camasirlari yikadim astim
Kahvalti hazirladim topladim
Mutfagi temizledim
Tüm hailari süpürdüm kaldirdim
Sildim yerlestirdim
Yemek yapildi arada
Banyoyu ayrintili yikadim yerlestirdim
Sofra toplandi bulasiklar kaldirdim
Mutfagi süpürdüm
Elde yikanacaklar kaldi bi caydan sonra hallederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…