Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego salondaki koltuğun altından da epey boşalttım gönderdim atık giysiye ferahlamış hissediyorum yarın da kızımın dolabıyla baza altına da el attım mı zoru bitmiş olacak inşallah
Eline sağlık canım kurtuldun fazlalıklardan. Bende çantalara el atıcam.

Eline sağlık canım kurtuldun fazlalıklardan. Bende çantalara el atıcam.
Ben de sabah kızım uyuyordu odasına dalamadım oyuncaklarını yıkayacağım örgü , lahana bebekleri makineye atarım legoları yıkadım geriye bir dünya oyuncak kaldı yıkanacak

Günaydın. Güzel bir hafta diliyorum.
Dün kızımı uyuturken ben de uyuyakalmışım, bildirim yapamadım. Giysi dolabının iki gözünü daha düzenledim dün. Alt kısım ve üç küçük çekmece kaldı. Bugün onları da yapabilirsem benim tarafım bitmiş oluyor. Bayağı bağışlanacak kıyafet ayırdım. Dolabın karışıklığı gitti, sevindim. Burada giysi kumbarası yok, başka bir ilçeye götürmem gerekecek. İnşallah en kısa zamanda götürebilirim. Bugün yatak odasının tülü yıkanacak. Dün diğer çamaşırlardan ona sıra gelmedi. Kaloriferler artık yanmıyor. Yavaş yavaş tüm tülleri yıkamak istiyorum. Çok fazla kömür isi olmuş. Storları da eşim siler.

Haftasonu evde hiç iş yapamadım. Bugün evi kendine getireyim. Bir de ödevleri yapayım inşallah . Herkese hayırlı iftarlar

Çok rüzgar var . Bende durgunum bugün .
Dağınıklığı yatakları topladım, evi süpürdüm.
Su kesik sabahtan beri neyse ki mutfağım temizdi. Önceden doldurduğum sular da var. Bu ara çok kesiliyor, çamurlu akıyor sonra.
Herkes çocuklar küçükken ev dağınık olur der bizde tam tersi büyüdükçe daha dağınık pasaklı oldu benimkiler çok yoruluyorum. Toplattırıyorum yine aynı kirleri lekeleri demiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…