- 8 Nisan 2017
- 57.320
- 308.192
- 698
esimde ise gitmeyecegi gun oyle yapiyor alarmi iptal etmiyor kapatip geri yatiyorSenin için sabahın köründe uyanıp 5 dakika empati yapacam, sonra geri uyuyacam söz
Sabah ezanıyla son duanı etmek istiyorsun heraldeSenin için sabahın köründe uyanıp 5 dakika empati yapacam, sonra geri uyuyacam söz
Yalnız o aşırı zevkli birşey bence minikoooesimde ise gitmeyecegi gun oyle yapiyor alarmi iptal etmiyor kapatip geri yatiyor
Nego diyecek şimdi bu gebloya noluyor da karışıyorİyi olan iyiliğini derdi olan derdini mutlu olan keyfini paylaşsın valla keserim heeeee
Korkutma beni simdiEn son böyle dedigim de 2 hafta çıkamadım o kıyafetlerin arasındanbu sene akıllandım ramazandan sonraya bıraktım
Ooooo başmüezzin lora hanım gelmişKorkutma beni simdi
Günlerim aç ve uykusuz geciyor diceklerim bu kadarİyi olan iyiliğini derdi olan derdini mutlu olan keyfini paylaşsın valla keserim heeeee
Niye başmüezzinim yaOoooo başmüezzin lora hanım gelmiş
Abartma önünden kaçıran var sanki ye işteGünlerim aç ve uykusuz geciyor diceklerim bu kadar
İlk teşrif eden başmüezzin olur da ondanNiye başmüezzinim yauykumu actin Allah iyiligini versin
Dürttüm ya ondandırJes urktumde geldimşimdi sahuru ben yedim digelreri de bitirsin işlere koyulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?