Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba, iyi akşamlar. Sıcağı sıcağına bildirimi yapayım, gideyim.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım, ocağı sildim, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Birkaç parçayı elde yıkadım,
Yatak odasının tülünü yıkayıp astım,
Yatak odasının ve çocuk odasının camlarını içten sildim,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
El havluları yıkandı, astım,
Tüm evin detaylı tozunu aldım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Oyuncakları düzenledim. Oyuncak sepetinde olmaması gereken mutfak eşyalarını yerlerine koydum,
Ütü yaptım,
Balkonu, mutfağı, çocuk odasını ve koridoru süpürdüm,
Evi sildim,
Banyoyu süpürüp sildim,
Buzdolabını bir elden geçirdim. Bozulan birkaç şey vardı onları çıkardım,
Kızım bu sefer de yorgana çiş yaptı. Yatağa kadar geçmiş. Çarşafı alezi çıkardım az önce. Yorganı makinaya attım. Yarın yıkayacağım. Temiz çarşaf serdim. Yastık kılıfını değiştirdim. Bazanın altından kalın battaniye çıkardım.
Kızı uyutup bulaşık makinasını çalıştıracağım ve salonu toplayacağım.

Bir buçuk ay önce kayınvalidemle aramızda olan bir olayı yazmıştım buraya. Bu süre zarfında hiç iletişim kurmadım. Kendisi de arayıp sormadı zaten. Geçenlerde eşimi arayıp uygun olduğumuz bir zaman bizi iftara davet etmek istediğini söylemiş. Dün eşim annem iftara davet etti bizi dedi. Bir şey söylemedim ama içimden hiç gitmek, görüşmek gelmiyor. Kadın ona kırıldığımın, yaptığının çok ayıp olduğunun farkında değil. Ben burada kendi kendime çalıp oynuyormuşum gibi geliyor. Bu davet kayınvalidem tarafından uzatılan bir zeytin dalı mı ki? Ne yapmalıyım bilemedim.

Mübarek ayda kırgınlık olmaz canım bence git yine aynı mesafeli davranırsin

Mübarek ayda kırgınlık olmaz canım bence git yine aynı mesafeli davranırsin
Ben de öyle düşünmüştüm ama aynı zamanda yaptığı ayıbın da farkında olsun istiyorum. İpleri koparacak kadar kötü bir şey olmadı aramızda ama bundan sonra daha da mesafeli davranacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…