Antep de de bulduk canım . Bypass olacak geri . Bypass uygun görüldüAdana da ki doktor ne oldu?
Ben de et vs çözdürmeyi sevmiyorum aynı dediğin gibi pişmiş gibi oluyorNe şaşırdınız buna zalım larben mi yanlış kullanıyorum
Allah şifasını versin inşallah canımCanım sağolasın sorduğun için. Çarşamba günü hastaneye yatacak tekrar cuma günü bypass olacak inşallah
Hayırlısı olsun,kolayca geçsin inşallah.Antep de de bulduk canım . Bypass olacak geri . Bypass uygun görüldü
Büyüyünce Nego olcam benDün bende yoktum hacı kim gelmiş kim gitmiş haberim yok,geçmişi de okumadım
Hafi inşallah bak dualarımız onunla şipşak olacak inşallahCanım sağolasın sorduğun için. Çarşamba günü hastaneye yatacak tekrar cuma günü bypass olacak inşallah
İnşallah kuzucummm inşallahDut insallah güzel haberlerle geliceksin canım
Jes iyi olmana sevindim canım iyi komşu candır daha da cabuk toparlan inşallah
Efem cınımBonbonnnnnnnn
Ben de et vs çözdürmeyi sevmiyorum aynı dediğin gibi pişmiş gibi oluyor
Allah şifasını versin inşallah canım
Hayırlısı olsun,kolayca geçsin inşallah.
Allah razı olsun kızlarHafi inşallah bak dualarımız onunla şipşak olacak inşallah
TokEeee daha daha nasılsınız kızlar
Mübarek ayda kırgınlık olmaz canım bence gitBir buçuk ay önce kayınvalidemle aramızda olan bir olayı yazmıştım buraya. Bu süre zarfında hiç iletişim kurmadım. Kendisi de arayıp sormadı zaten. Geçenlerde eşimi arayıp uygun olduğumuz bir zaman bizi iftara davet etmek istediğini söylemiş. Dün eşim annem iftara davet etti bizi dedi. Bir şey söylemedim ama içimden hiç gitmek, görüşmek gelmiyor. Kadın ona kırıldığımın, yaptığının çok ayıp olduğunun farkında değil. Ben burada kendi kendime çalıp oynuyormuşum gibi geliyor. Bu davet kayınvalidem tarafından uzatılan bir zeytin dalı mı ki?Ne yapmalıyım bilemedim.
Ben de öyle düşünmüştüm ama aynı zamanda yaptığı ayıbın da farkında olsun istiyorum. İpleri koparacak kadar kötü bir şey olmadı aramızda ama bundan sonra daha da mesafeli davranacağım.Mübarek ayda kırgınlık olmaz canım bence gityine aynı mesafeli davranırsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?