Yahu belki okumayacak niye böyle şeyler yazıyon merak uyandırıyon şimdiMutfak yakanmı dersin
CEZVEYLE şow yapanmı arasın
Bulaşıkları yıkamıyınca yan yatan
Uçan kacan herşey
Bütün gün içtin çok gelmiştirNego Temiz sıfatlım nerdesin çay boğazımdan fena gidiyor
Züpürge buna güldüO zaman kv yapsın yada bebeyi tut ben yapayım de
Elhamdülillah az yiyorum içim almıyorHer akşam yemekten sonra diğer akşam için kendime söz veriyorum.
Yarın akşam olunca daha az yiyeceğim diye.
Çok yeyince kalbim çarpıyor pişman oluyorum.
Ama yemek zamanı verdiğim sözü nasıl oluyor da unutuyorum nasıl oluyor da hiç pişman olmamış gibi yine cok yiyorum anlamıyorum.
Ve yine pişmanım kalbim çarpıyor
Bence bunlardan birine gözüne çarpmış olabilirYahu belki okumayacak niye böyle şeyler yazıyon merak uyandırıyon şimdi
Yok yok lop lop et misSultan tatlısı
Görüntü güzel denemek lazım. mumbar gibi asla denemem diyeceğim bi sakatat değil
Padişah yastığı yaptım o gün, üstüne çikolata sos döktüm ben ayrıca, krem şantisine de hindistan cevizi ekledim . Sürekli yapacağım bir tatlı değil denemiş oldumSultan tatlısuy muş
Kv yalnız kalmamak için güzel bahane o bebeyle oyalansın sen içerde ince ince işler yapZüpürge buna güldü
Masadan kalkarken toplamaya başlayın, sofrayı kurarken tezgahı boş tutun işiniz daha kolay diyorum kime diyorum he heyMutfak toplamayan var mı?
Denemedim görünüşten Banada ağır geldiPadişah yastığı yaptım o gün, üstüne çikolata sos döktüm ben ayrıca, krem şantisine de hindistan cevizi ekledim . Sürekli yapacağım bir tatlı değil denemiş oldum
O ince ince örgü işleriyle uğraşır kesinKv yaşnnız kalmamak için güzel bahane o bebeyle oyalansın sen içerde ince ince işler yap
İş bulamazsan diş fırcasıyla ğıytı köşeleri mercekle temizle nasıl fikir
Mutfak toplamayan var mı?
Karıştırma şimdi
Ayıpsın unuttum gitti
Dalga mi geciyosun 3 cay bardagi diyor
Ay herkes toplamıs yaa utandim bir miktar
Ben de gidem bari zorla gaza getireceksiniz yani
Bir biz kalmışız fazla göze gelmeden toplasak mı
Şişinin tekini saklaO ince ince örgü işleriyle uğraşır kesinaman Allah sağlık versin herkese minnet etmeyi sevmiyorum yaparım öyle böyle Allah Kerim
Cess benim bebe hasta bütün gece ayağımdaydı yarım saat bile dalamadım benden doğru anlamamı bekleme bugünSenin dilin neçe gonuşur fesleğeeeeeeeen
Benim ülen ben jessss son 5 aydır kesintisiz 4 saat uyuyamayan biçare insan
Ayakta uyuyorum la gün içinde geceleri elim bebenin beşiği içinde 3 saat max kesintisiz uyuyabilen garip jesss
Vaaaay be beni bir sen anladın sende yanlış anladın
Ne var hee negoya oklar moklar koyuyodun topladım diye ey gidi lora noldum dememeli nolacam demeli
Gidiyim de yasin okuyum siz de arkamdan fatiha gönderirsiniz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?