- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Yok canım, nerden çıkardın bunuİyice şey sandınız beni eeee ne diyor siz eee boğazlı
Geçmiş olsun gölgeCess benim bebe hasta bütün gece ayağımdaydı yarım saat bile dalamadım benden doğru anlamamı bekleme bugün
Ben son 2 sayfa okuyorum sadece konuya Fransız kalmayayım en son ne konuşulmuş diye bakıyorum.
Bazen bir bakıyorum 20 sayfa konuşulmuş
Son 2 kafi bana
Çaydanlığı alıyorum13 nisan ödevi
İlaçları koyduğumuz yeri düdüzenlemek.
Çaydanlık,ketıl, çaycı kireci temizlemek, çaydanlık parlatmak.
Tarakları dezenfekte etmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
Çamaşır suyu sıkıp bekletince gidiyor benimkilerBu arada kararan silikonlar için bi tavsiyeniz varsa alırım. Pamuğa çamaşır suyu döktüm olmadı.
Kremalı değil benimki şerbetli tatlı ben yemedim kocam bey güzel dediPadişah yastığı yaptım o gün, üstüne çikolata sos döktüm ben ayrıca, krem şantisine de hindistan cevizi ekledim . Sürekli yapacağım bir tatlı değil denemiş oldum
Allah güzel huzurla oturacağınız bir ev bulmayı nasip etsin.Kızlar ev sahibim çıkın diye sıkıştırıyor şu mübarek günlerde hayırlı bir ev bulabilmem için dualarınıza katar misiniz? Evlerden yana hiç yüzümüz gülmedi
Sağol efsercimGeçmiş olsun gölge
Geçmiş olsun neyi varCess benim bebe hasta bütün gece ayağımdaydı yarım saat bile dalamadım benden doğru anlamamı bekleme bugün
Banyo yaparken onları da şampuanla sıcak suyla bir güzel yıkıyorum, fayansa vuruyorum dibindekiler çıksın diye. Sirkeli suda bekletiyorum sonra.Nego tarakları nasıl dezenfekte ediyorsun
Sağol negocum. Boğaz enfeksiyonu. Eşim geçen hafta faranjit olmuştu ondan geçti sanırımGeçmiş olsun neyi var
Tamam ben de yapayım onu bugünBanyo yaparken onları da şampuanla sıcak suyla bir güzel yıkıyorum, fayansa vuruyorum dibindekiler çıksın diye. Sirkeli suda bekletiyorum sonra.
Ben yıkayıp çamaşır suyunda bekletiyorum sonra bir kaç kez durluyorum biraz daka su bekletip yıkayıp çıkarıyorumBanyo yaparken onları da şampuanla sıcak suyla bir güzel yıkıyorum, fayansa vuruyorum dibindekiler çıksın diye. Sirkeli suda bekletiyorum sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?