Annene Geçmiş olsun kuzumİyi geceler kızlar..Annemlerdeydim iftara kaldık beraber içli köfte doldurduk bi de fellah köftesi yaptık.Yemekleri çok güzeldir zaten, sofrası bereketlidir çeşit çoktur hep maş.☺ Ablam hamile 5 aylık lekelenmeleri oluyor çok korktuk çünkü benimde 2 düşüğüm var.Herşey Rabbim ın takdiri ama çok üzülüyor insan elde değil.Şuan annemlerde hep uzanmak zorunda benim dr.um hastaneye 3 gün yatırılman gerek demiş.Şehir hastanesi de gerek yok demiş şimdilik uzanıyor namaz için kalkıyor.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin çok duygulanıyorum öyle görünce az biraz morali bozuk gibi.
makina da camasir bittiHayırlı sahurlar herkeseyarına çamaşır var geceden yapmicam bu sefer
Ama kuruyanlari yerleştirdim gece
Miktarını artırsaydın limon tuzunun fayda ederdi.Suya Limon tuzu koyup kaynattım ama bu tam olarak temizlemiyor. Baktım dibinde birkaç parça kalmış, suyu döküp çaycıyı kenara aldım. Bu sefer de kireç sökücü döktüm azıcık, hemen temizledi. Soğuk suyla duruladım. Daha sonra çaycı da birkaç kez su kaynatıp döktüm. Mis gibi oldu
Benim de küçük öyle kaç gündür huysuzlukta hareketlilikde nirvana.Seninki de mi öyle. Dolunay mı yapıyor acaba. Geçmiş olsun
Pislikler miBende hiç sevmem. Hele o pislikler ayaga yapışır yaÖfff
Ne pisliği ne kiri yavAynen ya süpürüyorum ardımı dönüyorum yine kirli
Halıları fırçalayan gadınsın sen fırça demişken geçen sene biri sormuştu o ne diye görsellerle açıklamıştın
yatağa bile taşınıyor o pislikler halılar gelsin ilk iş nevresim alez değişimi yapacağım
Ya tüh geçmiş olsun Levaizİyi akşamlar:)
Tam selam vermeye geldim bana seslenmişsin Bonuscum:)
Dün ben biraz ıslandım üşüdüm ve tam iyileşmemiştim ya keyifsizdim bugün, biraz ateşim vardı dinlendim hep.
Allah razı olsun canım. Sakinledi akşam şükür yanında uyumuş kalmışım ben deBenim de küçük öyle kaç gündür huysuzlukta hareketlilikde nirvana.
Okurum birazdan senin kıza.
Rahat bir pijama verAnnem geliyormuş evi yalamam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?