- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ben kayıyom ya laminantta koca cüssemleBen de halı sevmiyorum ama evde 40 metrekare kadar halı varsilvanın mopu var onun kuru bezi var onunla dolanıveriyorum tertemiz oluyor
Test alabildin mi?1 aya kaldıracaktım ne güzel bebe oldu mecbur halısız olmaz
Bir ata sözü der ki 15 dakikalık işi yarım saat düşünüp 45 dakikaya çıkarıyorsunuz git neyle gireceksen gir sabah nego totomuza vuruyor sonramutfaga zaten girmek istemiyorum bide kostümle ugrasamam
Aldım aldım Negatif çıktı bakalım inşallah sonuç doğrudurTest alabildin mi?
Spor ayakkabıyla dolaşıyom ben genelde tabiiBen kayıyom ya laminantta koca cüssemle
Hadi gözün aydınAldım aldım Negatif çıktı bakalım inşallah sonuç doğrudur
Iste buBir ata sözü der ki 15 dakikalık işi yarım saat düşünüp 45 dakikaya çıkarıyorsunuz git neyle gireceksen gir sabah nego totomuza vuruyor sonra
Iyi Hayırlısı olsun hava degisimi o ayki stres falanda etkiliyor öyle biseydirAldım aldım Negatif çıktı bakalım inşallah sonuç doğrudur
Yabançılar kimin zenginler kimin heSpor ayakkabıyla dolaşıyom ben genelde tabii
Eve özel tabi temiz yabancılar gibi demeyelim şimdiYabançılar kimin zenginler kimin he
Ev ayakkabısı deyince aklıma teyo geliyor C Capanin Gururu TeyomEve özel tabi temiz yabancılar gibi demeyelim şimdi
Ankaaaa neden?Eve özel tabi temiz yabancılar gibi demeyelim şimdi
Niçin ki ne
Belimin ağrısına iyi geliyor yoksa ters dönmüş kaplumbağa gibi kalıyom yatınca belim tutuluyorAnkaaaa neden?
Heeeee ondanBelimin ağrısına iyi geliyor yoksa ters dönmüş kaplumbağa gibi kalıyom yatınca belim tutuluyor
İyi akşamlar:)Levaiz Nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?