- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Neyseki gezmeler başladı da giyinebiliyorum
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar:)
Tam selam vermeye geldim bana seslenmişsin Bonuscum:)
Dün ben biraz ıslandım üşüdüm ve tam iyileşmemiştim ya keyifsizdim bugün, biraz ateşim vardı dinlendim hep.
Okudum canımBenim kıza bi felak nas ayetel kürsi okuyup gönderseniz hayrına sabahtan beri çok huysuz yordu beni
Sana noldu?Bugün de ben bulaşıkları ellemedim
İyi akşamlar:)
Tam selam vermeye geldim bana seslenmişsin Bonuscum:)
Dün ben biraz ıslandım üşüdüm ve tam iyileşmemiştim ya keyifsizdim bugün, biraz ateşim vardı dinlendim hep.
Saol canımGeçmiş olsun canım
Aferin demek istiyorum
Zaten minnoş bişeysinSaol canım
Ne kaçırdım cevizli sucuğumValla mübarek olsunyarabbulalemin çok şükür
İzmir'e gidene kadar bir daha bahar gelmiş gibi davranmayacağımZaten minnoş bişeysin
İzmir'e gidene kadar bir daha bahar gelmiş gibi davranmayacağım
Üşüdüm ıslandım ama çok güzel dua ettim :) Kalbim ruhum ısındı
Olur inşallah canımEn son annemin öldüğü gün gittim onun için dua etmeye. Çok istiyorum bende gitmeyi inş nasip olursa
Ikinci yeğenin geliyordu da son anda kapıdan şutladimNe kaçırdım cevizli sucuğum
İnşallahhhhIkinci yeğenin geliyordu da son anda kapıdan şutladiminşallah şutu iyi bastım da sana geliyordur
Canım yanlış anlama beni de namaz için kalkması doğru mu sence bu riskli süreçteİyi geceler kızlar..Annemlerdeydim iftara kaldık beraber içli köfte doldurduk bi de fellah köftesi yaptık.Yemekleri çok güzeldir zaten, sofrası bereketlidir çeşit çoktur hep maş.☺ Ablam hamile 5 aylık lekelenmeleri oluyor çok korktuk çünkü benimde 2 düşüğüm var.Herşey Rabbim ın takdiri ama çok üzülüyor insan elde değil.Şuan annemlerde hep uzanmak zorunda benim dr.um hastaneye 3 gün yatırılman gerek demiş.Şehir hastanesi de gerek yok demiş şimdilik uzanıyor namaz için kalkıyor.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin çok duygulanıyorum öyle görünce az biraz morali bozuk gibi.
Rabbim esirgesin, hamileliği sağlıkla ilerlesin inşallahİyi geceler kızlar..Annemlerdeydim iftara kaldık beraber içli köfte doldurduk bi de fellah köftesi yaptık.Yemekleri çok güzeldir zaten, sofrası bereketlidir çeşit çoktur hep maş.☺ Ablam hamile 5 aylık lekelenmeleri oluyor çok korktuk çünkü benimde 2 düşüğüm var.Herşey Rabbim ın takdiri ama çok üzülüyor insan elde değil.Şuan annemlerde hep uzanmak zorunda benim dr.um hastaneye 3 gün yatırılman gerek demiş.Şehir hastanesi de gerek yok demiş şimdilik uzanıyor namaz için kalkıyor.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin çok duygulanıyorum öyle görünce az biraz morali bozuk gibi.
İnşaallah sağlıkla ilerler gebeliği canım ellerinize sağlık afiyetle yiyinİyi geceler kızlar..Annemlerdeydim iftara kaldık beraber içli köfte doldurduk bi de fellah köftesi yaptık.Yemekleri çok güzeldir zaten, sofrası bereketlidir çeşit çoktur hep maş.☺ Ablam hamile 5 aylık lekelenmeleri oluyor çok korktuk çünkü benimde 2 düşüğüm var.Herşey Rabbim ın takdiri ama çok üzülüyor insan elde değil.Şuan annemlerde hep uzanmak zorunda benim dr.um hastaneye 3 gün yatırılman gerek demiş.Şehir hastanesi de gerek yok demiş şimdilik uzanıyor namaz için kalkıyor.Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin çok duygulanıyorum öyle görünce az biraz morali bozuk gibi.
Mutfaga girmen için organizsasyon ayarla demedikmutfaga zaten girmek istemiyorum bide kostümle ugrasamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?