Benimki ikisini de yapmaz sağolsun canım kocişimÖff benimki bütün evi kırklar içinden gelirse ama mutfağı hayatta ellemez
Aaaa hayırlı olsunsağlıkla kucağına almak nasip olsun
45 geçe gideceğim. Ev de aşırı dağınık
Planım
Odaları tek tek topla süpür
Çamaşır katla
Bulaşık makinesi boşalt doldur
Kurutmaya çamaşır at çıkınca katla bekletme lütfen rica ediyorum
Nasıl anladım ama
Ben bu gazla camları bile silerim gidiyom
Parmak ucun ağrıyor değil misen zeki kadınsın şekerim
psikolojim müsait değil temizlik yapmaya
Parmak ucun ağrıyor değil mi
Dikkat et niye ihmal ediyorsunkasilmam var negomilaçları da alamadım magnezyum yazmıştı doktor iyi gelir dedi. Yarın alayım inşallah
Dikkat et niye ihmal ediyorsun
Hiç el değmemiş kadar topluMutfaklar toplu muuuuu
Sülük yaptıramam da ama hacamat ve magnezyum iyi geliyorsa deneyebilirim. Hiç duymamıştım, çok ağrım oluyorMagnezyum kullan bi de hacamat yaptır canım. Korkmazsan sülük de 10 numara olur
Hiç hacamat yaptırmadıysan önce tarama hacamatı yaptırıp 1 ay sonra kuyruk sokumu ve böbrek arkasından yaptırırsın. Yakın zamanda tarama yaptırsıysan bu iki bölge yeterli olur. Tabi başka şikayetin varsa onlara göre değerlendirir yapan artık. Magnezyum un malat formunu kullanıyorum ben kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum. Regli beklemeye gerek yok herhangi bir zamanda başlayıp bir kutu bitirir durumunu takip edersin. Tabi herhangi bir rahatsızlığın varsa doktora sor. Şey gibi oldu konuşup konuşup yatırım tavsiyesi değildir der gibiSülük yaptıramam da ama hacamat ve magnezyum iyi geliyorsa deneyebilirim. Hiç duymamıştım, çok ağrım oluyor
Teşekkür ederim canım, hacamat daha önce yaptırmadım hiç. Yapanlara danışacağım birHiç hacamat yaptırmadıysan önce tarama hacamatı yaptırıp 1 ay sonra kuyruk sokumu ve böbrek arkasından yaptırırsın. Yakın zamanda tarama yaptırsıysan bu iki bölge yeterli olur. Tabi başka şikayetin varsa onlara göre değerlendirir yapan artık. Magnezyum un malat formunu kullanıyorum ben kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum. Regli beklemeye gerek yok herhangi bir zamanda başlayıp bir kutu bitirir durumunu takip edersin. Tabi herhangi bir rahatsızlığın varsa doktora sor. Şey gibi oldu konuşup konuşup yatırım tavsiyesi değildir der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?