Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sülük yaptıramam da ama hacamat ve magnezyum iyi geliyorsa deneyebilirim. Hiç duymamıştım, çok ağrım oluyor
Hiç hacamat yaptırmadıysan önce tarama hacamatı yaptırıp 1 ay sonra kuyruk sokumu ve böbrek arkasından yaptırırsın. Yakın zamanda tarama yaptırsıysan bu iki bölge yeterli olur. Tabi başka şikayetin varsa onlara göre değerlendirir yapan artık. Magnezyum un malat formunu kullanıyorum ben kahvaltıdan 2 saat sonra alıyorum. Regli beklemeye gerek yok herhangi bir zamanda başlayıp bir kutu bitirir durumunu takip edersin. Tabi herhangi bir rahatsızlığın varsa doktora sor. Şey gibi oldu konuşup konuşup yatırım tavsiyesi değildir der gibi

Teşekkür ederim canım, hacamat daha önce yaptırmadım hiç. Yapanlara danışacağım bir

Hadi bismillah
3 Yatak odasının çarşaflarını sirkeledim topladım havalanması için camları açtım banyo paspaslarını sirkeleyip kaldırdım
Evebeyin banyosu, büyük banyo yıkandı Wcsi lavabosu çamaşır suyuyla ovuldu
Küçük balkonun demirleri mermeri silidim
Büyük balkonun halısını süpürdüm kaldırdım,demiri balkon camını mermerini silidim patates soğan sepetin içindeki kabukları sirkelendi yeniden yerleşildi,balkonda kalan yaprak kabı boşaltım sonu kalmıştı tuzunu alıp buzluga atacağım ) masası ve sandalyeleri sildim balkondaki çöp kovası yıkadım dikey süpürgenin parcalarını yıkadım balkonun yerini yıkadım.
Mutfağı topladım çöpleri topladım attım çöp kovasını yıkadım ocağı sildim makineyi boşaltıp tekrar doldurup çalıştırdım mutfağın masa ve sandalyelerini sildim Mutfağın camını mermerini demirlerini sildim mutfağı süpürdüm Yerini elimle sidim.
Büyük Balkonuda tekrar elimle silip halısını serdim camlarını kapattım
Oturma odasının halısını süpürüp kaldırdım
Koltuklarını aralarını üzerini süpürüp nemli bezle tozunu aldım
Kırlentlerini süpürüp nemli bezle tozunu aldım
Tv masanın tozunu aldım
Oturma odasının Camının önünü sildim
Koltukların altını süpürüp mopla tüm odayı sildim
3 Yatak odasını süpürdüm halılarını kaldırdım tozunu aldım Pencelerinin önü sildim
Büyük ve küçük antireyi süpürdüm
Mopla yatak odalarını ve antireleri sildim.
2 makine çamaşır yıkanıp serildi 3 makinede

Sabah kışlık ayakabılarınıyıkayıp kutulayıp kaldırdiğimı ev terliklerini yıkadığımı yazmıştım buraya da ekleyeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…