Amin hayırlı cumalarGönlümüzden geçen her dua ömrümüzde hayırlara vesile olsun.
HHayırlı sabahlar, hayırlı cumalarEki Görüntüle 3048368
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
Aaa nasıl geçmiş peki?Canım normalde bugündü . Ama dün dr un programında boşluk olunca dün ikindi vakti aldılar ameliyata. Şu an yoğunbakımda uyutuyolar
Öncesinde dağılmazsa sofrayı toplamak çok kısa sürüyorZaten dün toplamak zor gelmişti
Hadi sağ Salim toparlanıp evine dönsün inşallahCanım normalde bugündü . Ama dün dr un programında boşluk olunca dün ikindi vakti aldılar ameliyata. Şu an yoğunbakımda uyutuyolar
İyi geçmiş çok şükür negom . 2 damar değişmiş. Bi damarı kalbin yanından almışar bi damarı bacaktan . Sabah uyandıracaklardı . Naptılar bilmiyom. Eltişimle kaynişim gitmişler haber bekliyorum.Aaa nasıl geçmiş peki?
İnşallah canımHadi sağ Salim toparlanıp evine dönsün inşallah
İnşallah şifa olur. Peki neden olmuş eşin çok genç var mıydı rahatsızlığı?İyi geçmiş çok şükür negom . 2 damar değişmiş. Bi damarı kalbin yanından almışar bi damarı bacaktan . Sabah uyandıracaklardı . Naptılar bilmiyom. Eltişimle kaynişim gitmişler haber bekliyorum.
Asıl zorlu süreç ameliyatmıydı sonrası mı bilmiyorum. Şu an entübeymiş dünden beri .
İnşallah canım
Yok negom hiç bir rahatsızlığı yok. Fazla kilosu bile yok. Aşırı Sigara çay stres 3 lü kombo başka sebep yokİnşallah şifa olur. Peki neden olmuş eşin çok genç var mıydı rahatsızlığı?
Sigara en büyük etken tabii maalesefYok negom hiç bir rahatsızlığı yok. Fazla kilosu bile yok. Aşırı Sigara çay stres 3 lü kombo başka sebep yok
Amin negom . Rabbim tüm hastalara şifa versinSigara en büyük etken tabii maalesefgelmiş geçmiş olsun Allah yaşatmasın bir daha.
Geçmiş olsun dut inşallah çabuk toparlanırCanım normalde bugündü . Ama dün dr un programında boşluk olunca dün ikindi vakti aldılar ameliyata. Şu an yoğunbakımda uyutuyolar
Allah yardımcısı olsun canımAmin negom . Rabbim tüm hastalara şifa versinkimseye yaşatmasın.
Nedirsin domdom
Dün hep kv deydim canım başımda tuttuNedirsin domdom
Dutum çok geçmiş olsun tez vakkite bu günleri atlatıp sağlıklı günleri görürsünüz inşallahCanım normalde bugündü . Ama dün dr un programında boşluk olunca dün ikindi vakti aldılar ameliyata. Şu an yoğunbakımda uyutuyolar
AminnAmin negom . Rabbim tüm hastalara şifa versinkimseye yaşatmasın.
İyimisin bebişim?Evi toparladım bugün başka iş yapmak istemiyorum. Bol bol Kuran okumak hedefim Allah nasip ederse.
İdare ediyorum mazeret yakın soldan soldan geliyorlar her anlamdaİyimisin bebişim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?