İdare ediyorum mazeret yakın soldan soldan geliyorlar her anlamda
Üşüyorum birde kaç gündür ısınamıyorum demirim düştü yine galiba.
Sen nasılsın yedin yedin sonunda ilk gün sarstı tabii
Üzülme kardeşim artık senin yerine ben içerimSağlam sarstı ama haakşam kaç fincan çay içtim Allah bilir en son langıdı kıvamındaydım.
Ful hatime ağırlık vermem lazım
Tatlı falan hiçbir şey yapmıycam. Çorbalarım var,pide yaptıracaktı bakalım.Küçük kızı dişçiye götürdük sabahtan geldim dinleniyorum yapacaklarımı düşünüyorum.
Tatlı olarak bugün browni kurabiyeden yapsam diyorum
Üzülme kardeşim artık senin yerine ben içerim
Yarın davetliyim babamın eşine bugün belki aşağı ineriz belki kahvaltı yaparız bilmiyorumTatlı falan hiçbir şey yapmıycam. Çorbalarım var,pide yaptıracaktı bakalım.
Yok kız içmem ben düzenim şaşmasın diye oruç gibi devam etmeye çalışıyorum yoksa çok sarsıyor tekrar başlayıncaİçersin bilirim gözüm arkada kalmayacak.
Oh iyi bakalım hadi. Bende bir takım kimseleri haftaya davet edebilirim bakalım halet-i ruhiyeme bağlıYarın davetliyim babamın eşine bugün belki aşağı ineriz belki kahvaltı yaparız bilmiyorum
Artanı fazla olanı temizlim süpürüm derken 1 hafta zor geçti benim içinYok kız içmem ben düzenim şaşmasın diye oruç gibi devam etmeye çalışıyorum yoksa çok sarsıyor tekrar başlayınca
Haftayada ben alıcam onları. Ne yapak iftara fikir ver heleOh iyi bakalım hadi. Bende bir takım kimseleri haftaya davet edebilirim bakalım halet-i ruhiyeme bağlı
İnşallah kalmıştırArtanı fazla olanı temizlim süpürüm derken 1 hafta zor geçti benim için
Bu loranın aney kalıyomuydu lorada?
Menü az çok belli kafamda.Haftayada ben alıcam onları. Ne yapak iftara fikir ver hele
Tavuk diyodum bende şişte olabilir nerde pişiriyosun?Menü az çok belli kafamda.
Sebze ya da mercimek çorbası
Tavuk şiş
Pilav
Ortaya börek, içli köfte, mantı,salata düşünüyorum
Tatlı şekerpare olabilir
Mangalda yaptırırım onu ama fırında da oluyor yapmıştım. Sosta marine ediyorsun misTavuk diyodum bende şişte olabilir nerde pişiriyosun?
Kapaklı ızgaramda var onda da olur bak güzel fikir oldu banaMangalda yaptırırım onu ama fırında da oluyor yapmıştım. Sosta marine ediyorsun mis
Geçmiş olsun ağrı kesici icseydin keskeDün hep kv deydim canım başımda tuttu
günaydınGönlümüzden geçen her dua ömrümüzde hayırlara vesile olsun.
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalarEki Görüntüle 3048368
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?