Düzenli Evimiz & Hayatımız

Onun götünü yiyeyim negooooooo çok seviyorum coooooook afedersin ağzıma etse gikim çıkmaz bide sırıtıyordu ben sufatimi silerken negooooooooo
Sevilmez mi en tatlı zamanları, çoğu kişi bebekken zor diyor ama ben bebekliklerinde daha rahat hissediyordum uykusuzluğa rağmen
Ne güzel kokar o şimdi

Sevilmez mi en tatlı zamanları, çoğu kişi bebekken zor diyor ama ben bebekliklerinde daha rahat hissediyordum uykusuzluğa rağmen
Ne güzel kokar o şimdi
Negoooooo geçen gün çamaşırlarını makinaya atarken tek tek koklarken yakaladı kocam beni adam halime gözleri doldu.

Asla zor değil bence en kolay zamanı yavrunun annesinin kucağın da olduğu zamandir negooooo. Ne zaman kucagima sığmaz o zaman ben zorlanırım endişelenirim korkarım

Kesinlikle öyle şimdi senin kanadının altında, okul dönemi başlayınca kaygılar tavan oluyor maalesef

Çocukların yataklarını düzelttim.
Dağınıklığı topladım.
Küçüğe kahvaltı hazırladım.
Ödev kontrolü yaptım.
Çamaşır katladım, yerleştirdim.
Kitap okudum.
Mutfak tezgahını, ocağı semaveri vs sildim.
Yatak odası ve çocuk odası hariç camları, içten dıştan önlerini sildim.
Çocuk odası yatak odası hariç evi süpürdüm.

Bayrama kadar yapacaklarım:

Yazlık kışlık kıyafetleri ayarlamak.
Yatak odasında ki çekmeceleri düzenlemek.
Ardiyeyi düzenlemek.
Yazlık kışlık ayakkabıları ayarlamak.
Kanepe altlarını düzenlemek.
Koltukların yüzünü yıkamak.
Tv ünitesinin içlerini düzenlemek.
Mutfak dolaplarının yüzünü silmek.
Beyaz eşyaların altını silmek.
Camları silmek.
Kapıları silmek.
Balkonu sermek.

Kızlar bilginiz var mı bilmiyorum sarı kantaron yağı dışında yara izi bırakmayacak başka birsehler var mı? İlaçlar bittikten sonra iz kalmaması içn sürmek istiyorum
Elma sür,elmayı kes sür her gün suyunu. Sıkmana gerek yok kesip direkt sür yeter.

Off kıyamam ya en korktuğum şeylerden biri çocukları hep uyarırım. Kızımın göz kapağına batmıştı hâlâ siyah izi duruyor çok geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun
Geçmiş olsun bonusum bugün nasılsın
Bonus Nego @Efser canoşkiler sancim vardı iki gündür hastaneye gittim dikişleri aldı batikon sürdü doktor. Şimdi daha iyiyim çok şükür
Geçmiş olsun canım

Sen hangi taklitimden bahsediyorsun zira çok var
Geçen buralarda olup küsüp giden üye
Hala duruyor konu şikayet etmiştim, yöneticiler görünce zaten kapatır. Dini konu yasak ne güzel yardırıyorlar birilerine gün doğuyor.
Eminim konu sahibi hiç yazmamıştır ortaya bombayı koyup kaçtı bilerek yapılıyor
Ben de kapı 8 adet 2 tane de pimapen var onları ellemedim daha
Hayır akşama yemek derdin yok diye hemen temizlik yap aman sakın tv açıp yan gelip yatma
Bu ben Dünden yemeğim var diye kapıları sildim iki perde yıkayıp astım bi de hava güzeldi biraz da dışarı çıktım yoruldum

Ha tamam onu da gördüm evet
Bir iki lütfen yazmış
Oo sende kapıları halletmişsin eline sağlık
Perde yıkamıycam neyse ki temizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…