Sevilmez mi en tatlı zamanları, çoğu kişi bebekken zor diyor ama ben bebekliklerinde daha rahat hissediyordum uykusuzluğa rağmenOnun götünü yiyeyim negooooooo çok seviyorum coooooookafedersin ağzıma etse gikim çıkmaz bide sırıtıyordu ben sufatimi silerken negooooooooo
Ayyyyy negooo sen zeki hatunsunYobazım yobazsın yobazlar
Negoooooo geçen gün çamaşırlarını makinaya atarken tek tek koklarken yakaladı kocam beni adam halime gözleri doldu.Sevilmez mi en tatlı zamanları, çoğu kişi bebekken zor diyor ama ben bebekliklerinde daha rahat hissediyordum uykusuzluğa rağmen
Ne güzel kokar o şimdi
Offf bu nasıl benzetme yaAyyyyy negooo sen zeki hatunsun
Yobaz kelimesini ağzından duyduğun insanin beyin nöronlarının işlevini kaybedip artık götüne hizmet ettiğinden boş boş konuştuğunu anlarsın yaww
Kesinlikle öyle şimdi senin kanadının altında, okul dönemi başlayınca kaygılar tavan oluyor maalesefNegoooooo geçen gün çamaşırlarını makinaya atarken tek tek koklarken yakaladı kocam beni adam halime gözleri doldu.
Asla zor değil bence en kolay zamanı yavrunun annesinin kucağın da olduğu zamandir negooooo. Ne zaman kucagima sığmaz o zaman ben zorlanırım endişelenirim korkarım
Elma sür,elmayı kes sür her gün suyunu. Sıkmana gerek yok kesip direkt sür yeter.Kızlar bilginiz var mı bilmiyorum sarı kantaron yağı dışında yara izi bırakmayacak başka birsehler var mı? İlaçlar bittikten sonra iz kalmaması içn sürmek istiyorum
Yobazım yobazsın yobazlar
Off kıyamam ya en korktuğum şeylerden biri çocukları hep uyarırım. Kızımın göz kapağına batmıştı hâlâ siyah izi duruyorKızlar Bugün verilmiş sadakam varmış diyebilirim.
Oğlumun elinde kalemle geziyordu elinden aldım tekrar nasıl aldıysa almış. Sonra baktım Bi çığlık koştum yere düşmüş kalemjn ucu da göz kapağında kırılmış.anlatinca şimdi yine kötü oldumçok şükür tomografide birsey çıkmadı gözüne kadar inmemiş Rabbım korumuş.
Benim ömrümden ömür gitti. O boncuk gözlerine birsey olsaydı yaa
Geçmiş olsun bonusum bugün nasılsınGündüz midem rahatsızdı hep uzandım sözde bi dışarı çıkarım diyodum oda olmadı.
Sancı vurup durdu mideme iftardan sonrada bulantı oldu orda da uzandım tansiyonum düştü sinir oldum sütlaç vardı mis gibi yiyemedim
Geçmiş olsun canım
Noldu midelerimize sana da geçmiş olsunYatakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Sahurunkileri yerleştirdim
Bugün bi halsizim midem de iyi değil
Sağol canım benim. Bilmiyorum ki ya ramazan başladığından beri ilk defa olduNoldu midelerimize sana da geçmiş olsun
Sagolasin canim ❤Off kıyamam ya en korktuğum şeylerden biri çocukları hep uyarırım. Kızımın göz kapağına batmıştı hâlâ siyah izi duruyorçok geçmiş olsun canım Allahım beterinden korusun
Geçmiş olsun bonusum bugün nasılsın
Geçmiş olsun canım
Geçen buralarda olup küsüp giden üyeSen hangi taklitimden bahsediyorsun zira çok var
Eminim konu sahibi hiç yazmamıştır ortaya bombayı koyup kaçtı bilerek yapılıyorHala duruyor konu şikayet etmiştim, yöneticiler görünce zaten kapatır. Dini konu yasak ne güzel yardırıyorlar birilerine gün doğuyor.
Ben de kapıCam sildim
Bu benHayır akşama yemek derdin yok diye hemen temizlik yap aman sakın tv açıp yan gelip yatma
Hep kaçırıyorum ekşınları yaGeçen buralarda olup küsüp giden üye
Yatakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Sahurunkileri yerleştirdim
Bugün bi halsizim midem de iyi değil
Benimde midem tuhaf kaç gündür, noluyor ya havaya bir şey mi atıyorlar nedirNoldu midelerimize sana da geçmiş olsun
Ha tamam onu da gördüm evetGeçen buralarda olup küsüp giden üye
Eminim konu sahibi hiç yazmamıştır ortaya bombayı koyup kaçtı bilerek yapılıyor
Ben de kapı8 adet 2 tane de pimapen var onları ellemedim daha
Bu benDünden yemeğim var diye kapıları sildim iki perde yıkayıp astım bi de hava güzeldi biraz da dışarı çıktım yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?