golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Tekrar gittim bütün yorumları okudum
Ütü kelimesini görünce bile tüylerim diken diken oldu
Ahh çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun.Kızlar Bugün verilmiş sadakam varmış diyebilirim.
Oğlumun elinde kalemle geziyordu elinden aldım tekrar nasıl aldıysa almış. Sonra baktım Bi çığlık koştum yere düşmüş kalemjn ucu da göz kapağında kırılmış.anlatinca şimdi yine kötü oldumçok şükür tomografide birsey çıkmadı gözüne kadar inmemiş Rabbım korumuş.
Benim ömrümden ömür gitti. O boncuk gözlerine birsey olsaydı yaa
Aynen ya ben de çok beğendim.
Favorilere eklendi
Çooook geçmiş olsun canım ya, Allahım korumuşKızlar Bugün verilmiş sadakam varmış diyebilirim.
Oğlumun elinde kalemle geziyordu elinden aldım tekrar nasıl aldıysa almış. Sonra baktım Bi çığlık koştum yere düşmüş kalemjn ucu da göz kapağında kırılmış.anlatinca şimdi yine kötü oldumçok şükür tomografide birsey çıkmadı gözüne kadar inmemiş Rabbım korumuş.
Benim ömrümden ömür gitti. O boncuk gözlerine birsey olsaydı yaa
Beni de etmeseler daha mutlu olurumHökkürerek ağlayabilir miyim kimse beni davet etmiyor
Yoksaaa malum üye geri mi geldi fonda belalım çalıyor
Asrın icadı olur benim için çok sert o yastıklar yırtılacak kılıf diye korkuyorum
Sen hangi taklitimden bahsediyorsun zira çok var20 günde 90 message azımsanacak bir rakam değil ne gülüyon
Bende hiç sevmem ama mebuuuuur napacanÜtü kelimesini görünce bile tüylerim diken diken oldu
Şair orda Yobaz bir anneye sahip olmak konu başlığına ithaf da bulunmuş gardaş tam mayın tarlası bir konu bakma hiç
Hala duruyor konu şikayet etmiştim, yöneticiler görünce zaten kapatır. Dini konu yasak ne güzel yardırıyorlar birilerine gün doğuyor.Tekrar gittim bütün yorumları okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?