Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ahh çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Bunun benzeri birseyi çocukken yaşamışım ben de. Göz çok hassas.Allah a şükür birşey olmamış sen muhakkak biliyorsun ama yinede sadakanı ihmal etme.

Çooook geçmiş olsun canım ya, Allahım korumuş

Bugün yaptıklarım: Dün ki olaylarda epey sinirlenince bende dün kestiğim üzerine şeker koyduğum çilekleri ocakta unuttum.Çok kötü oldu reçel yapacaktım tencere yanmıştı batmıştı sanki yangın çıkmış gibiydi duman altı oldu ev.Neyse temizlemeye çalıştım ocağı kurtardım tencere seramik kötü oldu atılacak sanırım.Bugün de oğlana kahvaltı hazırladım,masayı sildim, davlumbazı çok ayrıntıya girmeden yağ çözle bi üstten aldım tozlanmıştı.Bulaşıkları yıkadım makineyi çalıştırdım. 1 posta çamaşır katladım yerleştirdim.Ev süpürülecek oğlum çerezlerin bulunduğu saklama kabını yere düşürdü onlar süpürgeyle çekilecek kızım uyuyor beklemedeyim bu yüzden.Lavabo wc ye çamaşır suyu döktüm birazdan yıkar abdest alırım inş.

Hökkürerek ağlayabilir miyim kimse beni davet etmiyor

Yoksaaa malum üye geri mi geldi fonda belalım çalıyor

Asrın icadı olur benim için çok sert o yastıklar yırtılacak kılıf diye korkuyorum
Beni de etmeseler daha mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…