Savaşma seviş benimlen domdom
İyiyim şükür canım ,sen nasılsınNasılsın kukriş ❤
Hey maşallah❤❤darısı başıma inş.bende bugünleri görürüm amin.Yemek yedim garnımı şişirdim.
Mutfağı eyyyylece bıraktım namaza kalktık çocuklarla.
Ergen olanıda ısrarla çağırdım birlikte kılalım diye o önde ben arkada kıldık.
Yobaz is gaminnnggg meeenn
Yine siz bi aktivite yapmışsınız biz sade evdeydikİyiyim şükür canım ,sen nasılsın
Tatilde çocukların hepsi evde olunca onlarla program yaptık ,fuarlara bir iki gösteriye falan gittik pek vakit kalmadı kendime.
Artık okul zili çaldı herşey planlı saatli devam kaldığı yerden
Hey maşallah❤❤darısı başıma inş.bende bugünleri görürüm amin.
Niyetliyim muhteremSavaşma seviş benimlen domdom
Çocuklarla oturdum valla kuşu sevdik onunla oynadık görsen eyle güzel bi hayvan sanki ben doğurmuşumHerkes bayildi sanirim
Oğlanı kitap fuarına götürdüm,kızları da pijamaskeliler gösterisine birde etkinlik vardı kızların yaşına uygun onlara katıldık.Yine siz bi aktivite yapmışsınız biz sade evdeydikhangi fuara gittin?
Sen temizliğe gelsene buraya yaa
Ovv tadilat yenilenme harikaOğlanı kitap fuarına götürdüm,kızları da pijamaskeliler gösterisine birde etkinlik vardı kızların yaşına uygun onlara katıldık.
Öyle böyle derken iki üç gün dışarlarda geçti.
Ben tadilata girişeceğim aslında ama modum yükselsin diye bekliyorum
Amin inşallah, bitince güzel oluyor da bitene kadarOvv tadilat yenilenme harikaAllah kolaylık versin şimdiden
Insallah geçmiştir3 gündür midem bulanıyordu sürekli istifra ettimSon 2-3 saattir iyiyim gibi inşallah geçiyordur:)
Amin çok teşekkür ederim:)Insallah geçmiştir
Çok geçmiş olsun
Ben oğlanla uyumuş kalmışım sözde uyutup bi şeyler içcektim. Bu saate kadar açıkta bi taraflarım donmuşMutfak topluyosunuz dimi
Talaşıma ben çay içirim
Ben oğlanla uyumuş kalmışım sözde uyutup bi şeyler içcektim. Bu saate kadar açıkta bi taraflarım donmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?