Da ayrı mı burda hocamNamazla zaten nefsim mücadele ediyor böyle çocuklara yaptırayım derken banada kolay geliyor
Tam tersi cins felan degilsiniz keşke bende sizin gibi olsam..Bugün dip köşe temizlik günüm. Normalde çok takıntılı hafta da iki kere dip köşe temizleyen bunun birinde yerleri elle silen bir insandım, ayda bir halıları silkeleyen, elinde sürekli halı fırçası halıları fırçalayan bir insançok değiştim evet, artık elle silmiyorum, halı silkelemiyorum (aile apartmanı o yüzden rahatım) falan filan. Asgari düzeye indirdim her şeyi. Daha çok geziyor, kendime daha çok zaman ayırıyorum.
Yine de düzen benim için çok önemli, evim her daim düzenlidir, ev dağınık olunda zihnimi toparlayamam, böyle de bir cinsim
Ben ortaya karışık içiyorumNe kadar soda içiyon sen çay demledim yeni.
Sodayı fişneye kattım iftarda limon nane ile
Evelallah çayla her şeyi yerim içerim tam çöplükBen ortaya karışık içiyorum
Tam seni sordumduboşver senin midenin derdi daha önemli konudan
Zencefil mideye çok iyi geliyormuş iç valla sevindim ❤İyiyim gibi canım maşallah diyeyim :)
Eşim geldi ama biraz bekleyelim gitmeyelim dedim. Çorba içmiştim 2 saat önce hala bi bulantı yokBide zencefil çayı iç dedi Kv onu yaptım.
Şimdi de kuran okumaya niyetlendim Rabbim kolaylaştırsın:)
İyi geldi gibi çok şükür:)Zencefil mideye çok iyi geliyormuş iç valla sevindim ❤
Ben topladım ele rahatımMutfak topluyosunuz dimi
Talaşıma ben çay içirim
Etmem mi ya her gün görünce hem merak ediyor insan hem özlüyor.İyi geldi gibi çok şükür:)
Merak ettiğin için de teşekkür ederim canım
Başkanım benimde mutfak toplandı Çay içiyorumMutfak toplandı
Neyin vardi ven takıp edemedimİyiyim gibi canım maşallah diyeyim :)
Eşim geldi ama biraz bekleyelim gitmeyelim dedim. Çorba içmiştim 2 saat önce hala bi bulantı yokBide zencefil çayı iç dedi Kv onu yaptım.
Şimdi de kuran okumaya niyetlendim Rabbim kolaylaştırsın:)
Burda da hava buz petekler yine açıldı,Burda toz bulutu var balkon demirleri kıp kırmızı toz yağmış
Evi doğru düzgün havalandıramadım nasıl bir havasızlık beni bunaltı sanırım yağmur yağmadan geçmiyecek
Hava bence kısır bir döngünün içine düştü birgün sıcak bir gün soğuk ilerliyorBurda da hava buz petekler yine açıldı,
Kombi bile çok şaşkın
Hava bence kısır bir döngünün içine düştü birgün sıcak bir gün soğuk ilerliyor
Bu toz bulutu yağmazsa havada dolanıp duracak yağmur yağsads biran önce temizlense
Bende seni özledim arkadaşım
Nasılsın kukriş ❤Bende seni özledim arkadaşım
3 gündür midem bulanıyordu sürekli istifra ettimNeyin vardi ven takıp edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?