Ben de karıştırıyorum bazen. Şöyle mesela ben de karıştıyorum dedim ya, cümleyi şöyle okuyunca ayrı yazılır " Ben dahi karıştırıyorum bazen" veya " Ben de ye bir de daha eklenince anlam bozulmuyorsa o de bitişik yazılır. Benim bildiğim böyleBenim da lar yabışanda beni uyarsana aklımda kalır baya
Teyze olarak canımSen kıs altını çok kaynamasın
Ben de karıştırıyorum bazen. Şöyle mesela ben de karıştıyorum dedim ya, cümleyi şöyle okuyunca ayrı yazılır " Ben dahi karıştırıyorum bazen" veya " Ben de ye bir de daha eklenince anlam bozulmuyorsa o de bitişik yazılır. Benim bildiğim böyle
Hızlı söylüyorlar ondan yakalayamıyorum sözleri anladım bazılarını canım hepsini değil bazı kelimeleri hiç bilmiyorum ilk defa dinledim bu aradaU UcanSupurge sen anlıyormusun sözleri?
Mutfakla oturma odasının perdelerini yıkayıp asmak bu da benim ödevim olsundu19 nisan ödevi
Ayyyy her gün her gün ne vereyim yaaa uykum var
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
Irkçılık olarak düşünerek dinlemiyorum ben marş seviyorum. Çeçen marşını da seviyorum, kardeşim sen özgürsünü de mesela. Duygulanıyorum dinlerken.Nego sence bu tarz söylemler marşlar çok mu ırkçı? Türklükle ilgili ne olsa içimize işliyor duygulanıyoruz.
Ama dinimizde ırk üstünlüğü yok ya ne bileyim kafa karıştırıyor
Telefonum da var bu arada buNego sence bu tarz söylemler marşlar çok mu ırkçı? Türklükle ilgili ne olsa içimize işliyor duygulanıyoruz.
Hadi kolay gelsin o zamanMutfakla oturma odasının perdelerini yıkayıp asmak bu da benim ödevim olsundumutfağın camını silmedim daha bi de o var
Bende öyle düşünmüyorum tabi aklıma takılır hep Tanrı Türkü korusun dendiği zamanIrkçılık olarak düşünerek dinlemiyorum ben marş seviyorum. Çeçen marşını da seviyorum, kardeşim sen özgürsünü de mesela. Duygulanıyorum dinlerken.
Evet Tanrı kısmı rahatsız ediyor açıkçası beni de.Bende öyle düşünmüyorum tabi aklıma takılır hep Tanrı Türkü korusun dendiği zaman
De ayrı ulanBende öyle düşünmüyorum tabi aklıma takılır hep Tanrı Türkü korusun dendiği zaman
Burada çatılar falan uçtu akşam fenaydı. Yağmur var şimdi.Gece rüzgar çıktı bizde halen devam ediyorBonus dediği gibi oldu şimdi hava beraklaştı biraz
O zaman yavaş yavaş bize gelirBurada çatılar falan uçtu akşam fenaydı. Yağmur var şimdi.
TamamSenin ödevin bu olsunherkes kendi ödevini belirlesin
Ne kadar sahih bilmiyorum ama vatan sevgisi de imandandır diye bir hadis olduğunu hatırlıyorum. Kendini diğer ırklardan üstün görmediğin sürece milletinle ilgili şeyler de duygulanmak, içine işlemesi normal benceNego sence bu tarz söylemler marşlar çok mu ırkçı? Türklükle ilgili ne olsa içimize işliyor duygulanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?