Düzenli Evimiz & Hayatımız

3 yaşındaki çocuğum
-Anne markete gidelim mi ?
-Hayir oğlum çantamda param yok.
10 dakika sonra çantamdan 10 kuruş bulup gelmiştir.
-Anne bak paran varmış.
-Oğlum ona bir şey etmez.
-Anne bari sakız alalım.
-Oğlum ona sakız bile etmez.

Evet aynen bunu yaşadım 5 dakika önce.
Kuzumun küçük ellerini de çektim fotoğrafla

Dün bir ramazan ekmeği ve bir somuna 9 TL verince dedim ki artık hiç bir şey eskisi gibi değil

Bunu yazdığımda kimse yanlış anlamasın kızlar maddi durumumuz gayet yerinde.
Ama bazen bizler de her insan gibi bu hale gelebiliyoruz.
Eminim sizin de bundan bir farkınız yoktur.
Neyse eşim maaşı alinca civcivimebir sürü sakız alayım ben

Nesiminin deyişi kulağıma güzel geliyor dinliyim dedim ama hurufilik kısmını iyice merak ettim onunla ilgili videolar dinliyorum.
İnşallah gafayı yakmam
Kendin kadrin bilmeyen ne bilir dostun kıymetin. Merkebin boynuna cevahir takmanın faydası ne.

Kızıma çalışmaya geri dönünce sana oda alacağım demiştim dün apartman temizliği için gelen abinin parasını verdi ( 25 TL) bi baktım üzülüyor anne bana oda alamayacak mısın paran bitti mi sonra biraz daha kurcaladı birkaç bozuk para buldu seviniyor yaşasın anne paramız var bana oda alabilirsin çok sevimliler ya

Gönderecek emoji bile bulamadım yazına.
Tebessüm ve üzgün ifade arası bir şey de yok ki bazı yazılarda insan yorumsuz kalıyor işte
Masumluklari çok tatlı.

Aminnninşallah canım benim

İnş.canım

amin amin. Çok güzel bi rüyaymış.Şu ramazanda bende C Capanin Gururu Teyom Tubismavis ve tüm isteyenlere dua ediyordum.Rabbim kabul etsin inş. yazmak istemedim daha önce bu konuyu açmak belki sizi üzer diye aklımdasınız yani.Rabbim gönlünüze göre versin.Şu mübarek aylarda dualarımın kabul olduğunu görmüştüm öyle bi ay yani bol bol dua etmek lazım.☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…