Dur iyice yakalımNesiminin deyişi kulağıma güzel geliyor dinliyim dedim ama hurufilik kısmını iyice merak ettim onunla ilgili videolar dinliyorum.
İnşallah gafayı yakmam
Bunu yazdığımda kimse yanlış anlamasın kızlar maddi durumumuz gayet yerinde.Eki Görüntüle 3051083
3 yaşındaki çocuğum
-Anne markete gidelim mi ?
-Hayir oğlum çantamda param yok.
10 dakika sonra çantamdan 10 kuruş bulup gelmiştir.
-Anne bak paran varmış.
-Oğlum ona bir şey etmez.
-Anne bari sakız alalım.
-Oğlum ona sakız bile etmez.
Evet aynen bunu yaşadım 5 dakika önce.
Kuzumun küçük ellerini de çektim fotoğrafla
Dün bir ramazan ekmeği ve bir somuna 9 TL verince dedim ki artık hiç bir şey eskisi gibi değil
Kendin kadrin bilmeyen ne bilir dostun kıymetin. Merkebin boynuna cevahir takmanın faydası ne.Nesiminin deyişi kulağıma güzel geliyor dinliyim dedim ama hurufilik kısmını iyice merak ettim onunla ilgili videolar dinliyorum.
İnşallah gafayı yakmam
Kızıma çalışmaya geri dönünce sana oda alacağım demiştim dün apartman temizliği için gelen abinin parasını verdi ( 25 TL) bi baktım üzülüyor anne bana oda alamayacak mısın paran bitti miEki Görüntüle 3051083
3 yaşındaki çocuğum
-Anne markete gidelim mi ?
-Hayir oğlum çantamda param yok.
10 dakika sonra çantamdan 10 kuruş bulup gelmiştir.
-Anne bak paran varmış.
-Oğlum ona bir şey etmez.
-Anne bari sakız alalım.
-Oğlum ona sakız bile etmez.
Evet aynen bunu yaşadım 5 dakika önce.
Kuzumun küçük ellerini de çektim fotoğrafla
Dün bir ramazan ekmeği ve bir somuna 9 TL verince dedim ki artık hiç bir şey eskisi gibi değil
Gönderecek emoji bile bulamadım yazına.Kızıma çalışmaya geri dönünce sana oda alacağım demiştim dün apartman temizliği için gelen abinin parasını verdi ( 25 TL) bi baktım üzülüyor anne bana oda alamayacak mısın paran bitti misonra biraz daha kurcaladı birkaç bozuk para buldu seviniyor yaşasın anne paramız var bana oda alabilirsin çok sevimliler ya
GünaydınGünaydınnnn
Eki Görüntüle 3051063
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
Tubismavis
@fesang
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
AminnnC Capanin Gururu Teyom seni gördüm rüyamda çok güzeldi. Bebeğin olmuş çok güzel bir kızdı, bana nego sen yıkar yardım eder misin bana diyordun bende yıkıyordum çok tatlıydı ya
Allah hayırlara çıkarsın gerçekten nasip olsun o bebek sana
İnş.canımBende görürüm inşallah çok zorlanıyorum.
Oğlanın en çok ilgi istediği zamanda ufaklar vardı eksik bırakmışım şu an bunu toparlamak her şeyden zor gibi geliyor.
Yatsıyı kılalım dedim beraber pc de bahane üretiyo ben nasıl kendi haline bırakayım şimdi? Allahım doğruyu yapmayı göstermeyi nasip etsin
amin amin.C Capanin Gururu Teyom seni gördüm rüyamda çok güzeldi. Bebeğin olmuş çok güzel bir kızdı, bana nego sen yıkar yardım eder misin bana diyordun bende yıkıyordum çok tatlıydı ya
Allah hayırlara çıkarsın gerçekten nasip olsun o bebek sana
Burdan bakınca zararsız görünüyor çok güzel yazmış ama hurufiler yahudilerle benzerlik taşıyan bir tarikatmış karışık işlerKendin kadrin bilmeyen ne bilir dostun kıymetin. Merkebin boynuna cevahir takmanın faydası ne.
Gerek yok devreleri yakmayaBurdan bakınca zararsız görünüyor çok güzel yazmış ama hurufiler yahudilerle benzerlik taşıyan bir tarikatmış karışık işler
Nerlere gittin öyleBurdan bakınca zararsız görünüyor çok güzel yazmış ama hurufiler yahudilerle benzerlik taşıyan bir tarikatmış karışık işler
Az önce reklamını gördüm kokusu rahatsız etmez diyorduBu mavi güçün kokusu ne uyuz yaa siniyor çıkmıyor
Nesimi hurufiymiş eee öyle olunca iş değişiyor. Fatih Sultan Mehmet zamanında ilgi duymuş hurifiliğe hatta İlber Ortaylı hurufi olduğunu söylüyor.Nerlere gittin öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?