Evet yaAktif Lora özledik kardeşim be
Ediyor valla bi de gaza gelip her yere sıkıyor insanAz önce reklamını gördüm kokusu rahatsız etmez diyordu
İlber OrtaylıNesimi hurufiymiş eee öyle olunca iş değişiyor. Fatih Sultan Mehmet zamanında ilgi duymuş hurifiliğe hatta İlber Ortaylı hurufi olduğunu söylüyor.
Dalma oralara çok karışıkNesimi hurufiymiş eee öyle olunca iş değişiyor. Fatih Sultan Mehmet zamanında ilgi duymuş hurifiliğe hatta İlber Ortaylı hurufi olduğunu söylüyor.
Dünden güveç yaptım az ondan var,bulgur pilavı,domates çorbası,belki buzluktan az bir şey mantı çıkararım.Yemek ne edecük
Dünden var yapmıycamYemek ne edecük
Telefonumun kulağına şu kaçtı koca evdeyken giriyorum
Çabuk gelannem gitti ama düzeni bozmadım telefonda olmayınca işe verdim kendimi
Şehriye çorbası varYemek ne edecük
Ramazan'dan önce bir güne gitmiştim, yine başım ağrıyordu. Orada bir Kur'an hocası vardı, annemin boynuma masaj yaptığını görünce gel kızım biraz okuyayım dedi sana. Gittim yanına, kadın okurken gözlerinden şıpır şıpır yaş dökülüyor, esmeye esmeye ağzı yırtılacak gibi oluyor. Neyse bitirdi okumayı, zorla sonunu getirdim sen de çok nazar var dedi. Bir süre rahatladı baş ağrım, yine başladıOkut kendine.
Tavuk sote, pirinç pilavı, salata yapmayı düşünüyorum. Belki mercimek çorbası da yaparım. Dünden tatlı olarak da güllaç varYemek ne edecük
Allah razı olsun canım benimamin amin.Çok güzel bi rüyaymış.Şu ramazanda bende C Capanin Gururu Teyom Tubismavis ve tüm isteyenlere dua ediyordum.Rabbim kabul etsin inş. yazmak istemedim daha önce bu konuyu açmak belki sizi üzer diye aklımdasınız yani.Rabbim gönlünüze göre versin.Şu mübarek aylarda dualarımın kabul olduğunu görmüştüm öyle bi ay yani bol bol dua etmek lazım.☺
Allah razı olsun canımamin amin.Çok güzel bi rüyaymış.Şu ramazanda bende C Capanin Gururu Teyom Tubismavis ve tüm isteyenlere dua ediyordum.Rabbim kabul etsin inş. yazmak istemedim daha önce bu konuyu açmak belki sizi üzer diye aklımdasınız yani.Rabbim gönlünüze göre versin.Şu mübarek aylarda dualarımın kabul olduğunu görmüştüm öyle bi ay yani bol bol dua etmek lazım.☺
Şükür iyi ya. Sen nasılsınM Musluk Suyu başın nasıl oldu?
Negom benmde vardi 1buck 2 de kalktım19 nisan ödevi
Ayyyy her gün her gün ne vereyim yaaa uykum var
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
A R Y A
@Anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?