Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben yine oğlanla uyumuşum tam yerime geçtim 1 2 saat uyuyayım sahurdan önce biraz ders çalışayım dedim yarım saat geçmeden başladı ağlamaya. Hemen de geri dalmadı benim uyku da gitti. Şimdi yanından kalkarken uyanmazsa gidip çalışcam

Açlık orucu denedin mi hiç canım
Evet apayı denedim ama açlıktan sonraki gün kahvesizlik zorladı bıraktım. Benim kızımdan dolayı bazı geceler hiç uyumuyorum beni kahve ayakta tutuyor.
Topladım geldim yer yaptım kendime

Elde bişeyler yıkadım dolabın içinde su gördüm gece gece sinir oldum inş önemli bir şey yoktur nerden akıttıysa
Eline sağlık. İnşallah sıkıntı çıkarmaz.
Daha iyi ama gece nolur nolmaz diye kalayım dedim.
Naptın mutfağı?
Topladım

İyi ki gitmişsin levaiz peki napcaz önlem olarak suyu kullanmayı bırakamayız sonuçta
Gerçekten iyi ki gitmişim canım çok iyi geldi serum da ilaçlar da. Yemek ve çay için ya filtreli sürahi ya da musluğa takılanlardan alayım diyorum. Dışarıdan da uzun bi süre yemek yemeyeceğim.

Netflix den çizgi film izliyordu kızım 2 gündür. O günden beri 2 de zorla uyudu. Bugün de böyle olunca kızdım neden uyumuyorsun diye hayalet var dedi. İzlediği çizgi filmleri de takip ederim hangi ara hayalet öcülü izledi kaçırdım. Erkek çocugu gibi zaten araba konuşan çizgi film izliyordu bi tren tippo bi policar. Ayagım da şimdi 1 den beri. Kızsam kızamıyorum da. Ayaklarım koptu. Geçmişe baktım yoktu. İzlediği çizgi filmin içinde vardı demek. Neyse trt çocuk devam Ke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…