Bonus'um yeni içiyorum
Çok geçmiş olsun. Zor olur tabii Allah razı olsunKv nin yanına indim ya hafif bi düştü bugün şimdi dizi bacağı kötü wc gidip gelme zor. Bu gece yanında kalim dedim çıktım eve toplim hemen inicem
Sabah yine kötüydüm canım, acile gittim 2Levaiz canım bugün nasılsın?
Açlık orucu denedin mi hiç canımBilmiyorum ya devamlı çıkıyor da arada böyle kocaman çıkanlar çok acıtıyor ağrılı oluyor. Bi karaciğer temizliği yapmak lazım sanırım
Gözümden kaçmış canım iyiyim çok şükür, gittim hastaneye sulardan oluyor dediler.Oysa toplayıp içmek ne kadar huzur verici
Daha iyi ama gece nolur nolmaz diye kalayım dedim.Çok geçmiş olsun. Zor olur tabii Allah razı olsun
İyi ki gitmişsin levaiz peki napcaz önlem olarak suyu kullanmayı bırakamayız sonuçtaSabah yine kötüydüm canım, acile gittim 2
serum taktılar ilaç verdiler şu an iyiyim şükür:)
Sulardan dolayı enfeksiyon salgını var diyor doktor.
Yapiyorum nego her gun aloavera jeli surdum rahatlatti gecmedi dur zeytinyağını deneyimHemen söyleyeyim zeytinyağı sür çabuk geçiriyor kuru kalmasın. Bende aynı durumdayım çocuklar da bu mevsimde ve kışın hep olur bende.
Evet apayı denedim ama açlıktan sonraki gün kahvesizlik zorladı bıraktım. Benim kızımdan dolayı bazı geceler hiç uyumuyorum beni kahve ayakta tutuyor.Açlık orucu denedin mi hiç canım
Eline sağlık. İnşallah sıkıntı çıkarmaz.Topladım geldim yer yaptım kendime
Elde bişeyler yıkadım dolabın içinde su gördüm gece gece sinir oldum inş önemli bir şey yoktur nerden akıttıysa
TopladımDaha iyi ama gece nolur nolmaz diye kalayım dedim.
Naptın mutfağı?
Gerçekten iyi ki gitmişim canım çok iyi geldi serum da ilaçlar da. Yemek ve çay için ya filtreli sürahi ya da musluğa takılanlardan alayım diyorum. Dışarıdan da uzun bi süre yemek yemeyeceğim.İyi ki gitmişsin levaiz peki napcaz önlem olarak suyu kullanmayı bırakamayız sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?