Çayım var tesbihlerimi tamamlıyorum
Ben de çocukları yatırmaya çalışıyorum. Çay içtim. Yüzüme bakım yaptım. Mutfağa da bakarım inşallah bi araÇayım var tesbihlerimi tamamlıyorum
Uyudu benimkiler 11 de kalkarım belki sen uyut birlikte toplarızBen de çocukları yatırmaya çalışıyorum. Çay içtim. Yüzüme bakım yaptım. Mutfağa da bakarım inşallah bi ara
Atışıyor aşıklar gibi benimkiler uyurlar inşallah bakalımUyudu benimkiler 11 de kalkarım belki sen uyut birlikte toplarız
Masal falan dinlerler mi? Böyle?Atışıyor aşıklar gibi benimkiler uyurlar inşallah bakalım
Kitap okudum biraz yeter bu gün. Onu açarsam buraya bakamamMasal falan dinlerler mi? Böyle?
Gelsin rüyama heç çekinmesin
Senden hiç beklemezdim süpürge
İnek öğrencilerden o asıl onlardan beklenirSenden hiç beklemezdim süpürge
İspikçi züpürgeSenden hiç beklemezdim süpürge
Büyüyünce nego olacamİnek öğrencilerden o asıl onlardan beklenir
Öğrenmiş oldukİnek öğrencilerden o asıl onlardan beklenir
Nego küçülsünde cebisime girsinBüyüyünce nego olacam
Deme ya aynı dert bende de var ne zaman bitecek nerdeyse çocuklarımın sivilcesi çıkacakYanağımda gök taşı gibi sivilce çıkmış. Kaç yaşına geldim hala sivilceyle uğraşıyorum
Bilmiyorum ya devamlı çıkıyor da arada böyle kocaman çıkanlar çok acıtıyor ağrılı oluyor. Bi karaciğer temizliği yapmak lazım sanırımDeme ya aynı dert bende de var ne zaman bitecek nerdeyse çocuklarımın sivilcesi çıkacak
Kv nin yanına indim ya hafif bi düştü bugün şimdi dizi bacağı kötü wc gidip gelme zor. Bu gece yanında kalim dedim çıktım eve toplim hemen inicemBonus mutfak toplamaya gitti sanırım ben de gideyim yavaştan kız kaldı sadece uyanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?