- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Bizim burda hep böyle yagar efserPüskürtmeli yağmur yağması şeklini sizlerle tanıştırıyorum
Geçmiş olsun. Uyurken çorabını giydir ellerine tırmalamaz kendiniÖldüm Öldüm dirildim kizlar. Esimle bir kahve icelim dedik salona gectik neyse donduk 1 saate geldik odaya. Bebeğim de beşiğinde 15 dk da bir bakiyoruz kapidan. Neyse uyuyalim dedim bir geldim odaya ustunu örtmeye egilince yavrumun yuzu kan icinde. Ama ben yavas yavas uyustum sadece esime koş diyebildim. Yataga coktum o sira telefondan el feneri acmaya calisiyorum. Bunun yuze bir tuttum. Kan gozune yuzunun bir tarafina yayilmis. Ben kaptigim gibi aglayarak evde dolaşıyorum. Esim beni tutmaya calisiyor. Allahim nasil bir haldeydik sen kimseye yasatma. Adam benden sakin allahtan. Aldi pamuk sildi yuzunu burnunu kesmisti onceden tirnagiyla ordaki kabugu kaldirmis oynayinca da kani yaymis. Simdi besige koyamiyorum cok kotu oldum benya bu cocuk 1 aydir hep uyurken böyle gozunu burnunu yuzunu ovup ciziyor. Doktora soyleyecegim bakalim. Birde tırnaklarıni kestigim halde bu çizmelere nasil cozum bulayim yardim edin allah icin. Torpu yapamiyorum izin vermiyor
Geçmiş olsun cnm yaÖldüm Öldüm dirildim kizlar. Esimle bir kahve icelim dedik salona gectik neyse donduk 1 saate geldik odaya. Bebeğim de beşiğinde 15 dk da bir bakiyoruz kapidan. Neyse uyuyalim dedim bir geldim odaya ustunu örtmeye egilince yavrumun yuzu kan icinde. Ama ben yavas yavas uyustum sadece esime koş diyebildim. Yataga coktum o sira telefondan el feneri acmaya calisiyorum. Bunun yuze bir tuttum. Kan gozune yuzunun bir tarafina yayilmis. Ben kaptigim gibi aglayarak evde dolaşıyorum. Esim beni tutmaya calisiyor. Allahim nasil bir haldeydik sen kimseye yasatma. Adam benden sakin allahtan. Aldi pamuk sildi yuzunu burnunu kesmisti onceden tirnagiyla ordaki kabugu kaldirmis oynayinca da kani yaymis. Simdi besige koyamiyorum cok kotu oldum benya bu cocuk 1 aydir hep uyurken böyle gozunu burnunu yuzunu ovup ciziyor. Doktora soyleyecegim bakalim. Birde tırnaklarıni kestigim halde bu çizmelere nasil cozum bulayim yardim edin allah icin. Torpu yapamiyorum izin vermiyor
Kirli sepetinin örtüsü mü var bonusNeler yaptım dün
Evi topladım
Banyoyu temizledim duşkabini dün yapmıştım
Kirli sepetini temizledim örtüsünü yıkadım
Havlupanı sildim
Küçük tuvaleti temizledim foşur foşur
Havalandırmayı silmek istedim baktım olmuyo su attım biraz çok hoj oldu akanlarıda kuruladım
2 sepet çamaşır katladım
1 büyük 2 küçük halı fırçaladım
Bütün evi süpürdüm
Toz aldım aynaları sildim
Koridoru ve koridorun süpürgeliklerini elimle sildim
Bi iki leke vardı kapıda onları sildim
Yemek yaptım
Mutfağı topladım
Netflix den çizgi film izliyordu kızım 2 gündür. O günden beri 2 de zorla uyudu. Bugün de böyle olunca kızdım neden uyumuyorsun diye hayalet var dedi. İzlediği çizgi filmleri de takip ederim hangi ara hayalet öcülü izledi kaçırdım. Erkek çocugu gibi zaten araba konuşan çizgi film izliyordu bi tren tippo bi policar. Ayagım da şimdi 1 den beri. Kızsam kızamıyorum da. Ayaklarım koptu. Geçmişe baktım yoktu. İzlediği çizgi filmin içinde vardı demek. Neyse trt çocuk devam Ke.
He delikli garip bişey beyazlarla atıyorum aradaKirli sepetinin örtüsü mü var bonus
Geçmiş olsun ben de çorap giydiriyordum uzun olanlardanÖldüm Öldüm dirildim kizlar. Esimle bir kahve icelim dedik salona gectik neyse donduk 1 saate geldik odaya. Bebeğim de beşiğinde 15 dk da bir bakiyoruz kapidan. Neyse uyuyalim dedim bir geldim odaya ustunu örtmeye egilince yavrumun yuzu kan icinde. Ama ben yavas yavas uyustum sadece esime koş diyebildim. Yataga coktum o sira telefondan el feneri acmaya calisiyorum. Bunun yuze bir tuttum. Kan gozune yuzunun bir tarafina yayilmis. Ben kaptigim gibi aglayarak evde dolaşıyorum. Esim beni tutmaya calisiyor. Allahim nasil bir haldeydik sen kimseye yasatma. Adam benden sakin allahtan. Aldi pamuk sildi yuzunu burnunu kesmisti onceden tirnagiyla ordaki kabugu kaldirmis oynayinca da kani yaymis. Simdi besige koyamiyorum cok kotu oldum benya bu cocuk 1 aydir hep uyurken böyle gozunu burnunu yuzunu ovup ciziyor. Doktora soyleyecegim bakalim. Birde tırnaklarıni kestigim halde bu çizmelere nasil cozum bulayim yardim edin allah icin. Torpu yapamiyorum izin vermiyor
Sizler hatunsanız ben neyim diye düşünüyorum bazenHe delikli garip bişey beyazlarla atıyorum arada
Kız benimde yok örtüm onu alırken içinde vardı onu kullanmazsam çamaşırlar içinden fırtlar öyle diyimSizler hatunsanız ben neyim diye düşünüyorum bazenne örtüm var ne süsüm
Heee dantel örtü geldi hayalimeKız benimde yok örtüm onu alırken içinde vardı onu kullanmazsam çamaşırlar içinden fırtlar öyle diyim
Ben de ikili olanlardan aldım. Güya çamaşır ayırma derdi kalmayacaktı ama hiç rengine göre atan yokBanyom küçük diye ufak ve dar alayım demiştim en uygunu oydu iki günde bir taşıyor zaten çamaşırhane gibi giren çıkan bişey atıyor
Öldüm Öldüm dirildim kizlar. Esimle bir kahve icelim dedik salona gectik neyse donduk 1 saate geldik odaya. Bebeğim de beşiğinde 15 dk da bir bakiyoruz kapidan. Neyse uyuyalim dedim bir geldim odaya ustunu örtmeye egilince yavrumun yuzu kan icinde. Ama ben yavas yavas uyustum sadece esime koş diyebildim. Yataga coktum o sira telefondan el feneri acmaya calisiyorum. Bunun yuze bir tuttum. Kan gozune yuzunun bir tarafina yayilmis. Ben kaptigim gibi aglayarak evde dolaşıyorum. Esim beni tutmaya calisiyor. Allahim nasil bir haldeydik sen kimseye yasatma. Adam benden sakin allahtan. Aldi pamuk sildi yuzunu burnunu kesmisti onceden tirnagiyla ordaki kabugu kaldirmis oynayinca da kani yaymis. Simdi besige koyamiyorum cok kotu oldum benya bu cocuk 1 aydir hep uyurken böyle gozunu burnunu yuzunu ovup ciziyor. Doktora soyleyecegim bakalim. Birde tırnaklarıni kestigim halde bu çizmelere nasil cozum bulayim yardim edin allah icin. Torpu yapamiyorum izin vermiyor
Üst kattayım bu şekil oldu zannetim ben ilk defa gördüm itfaye hortumu ile tek çepeyi yıkamış gibi olduBizim burda hep böyle yagar efsernormal yagmur işte sizde nasıl yagıyor
Eldiven yada çorap geçir bu ara derin çizikler yapabilir hata oyun amaçlı seninde suratını tutayım derken çizer korkma kuzumÖldüm Öldüm dirildim kizlar. Esimle bir kahve icelim dedik salona gectik neyse donduk 1 saate geldik odaya. Bebeğim de beşiğinde 15 dk da bir bakiyoruz kapidan. Neyse uyuyalim dedim bir geldim odaya ustunu örtmeye egilince yavrumun yuzu kan icinde. Ama ben yavas yavas uyustum sadece esime koş diyebildim. Yataga coktum o sira telefondan el feneri acmaya calisiyorum. Bunun yuze bir tuttum. Kan gozune yuzunun bir tarafina yayilmis. Ben kaptigim gibi aglayarak evde dolaşıyorum. Esim beni tutmaya calisiyor. Allahim nasil bir haldeydik sen kimseye yasatma. Adam benden sakin allahtan. Aldi pamuk sildi yuzunu burnunu kesmisti onceden tirnagiyla ordaki kabugu kaldirmis oynayinca da kani yaymis. Simdi besige koyamiyorum cok kotu oldum benya bu cocuk 1 aydir hep uyurken böyle gozunu burnunu yuzunu ovup ciziyor. Doktora soyleyecegim bakalim. Birde tırnaklarıni kestigim halde bu çizmelere nasil cozum bulayim yardim edin allah icin. Torpu yapamiyorum izin vermiyor
Koltukta salladım kızKoltukta sallasana kız ayakları açtın mı çocuk yımışakça koltuğa insin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?