Çok üzüldüm EfserBir kaç gün önce çocukluğumu geçirdiğim ev satıldı madden umursamamıştım manen çok etkilendim duygsal bir boşluğag düştüm.
2 katlı bahceli bir evdi çamurla oynadığım hatta minik minik tencere cömlekler yaptığım,süs havuzunu doldurup yüzmeye çaştığım sonrada zılgıtı yediğim akılmdan geçti.
İçinden tek kuruyşuna dokunmak dahi istemediğim bir mallın alacağım tek şey bıraktığım o yaralı çocuk ve bana özel yaptırılmış bir salıncak ama gel gör ki onlarda ruhu bozuk bir kaç insanla beraber satıldı. Ne elini tutup çıkarmak istediğim o çocuk nede paslanmış rüzgarda sallanan o salıncakğı alabildim.
Ne yaman bir çelişki arkamı dönerek kaçtığım o ev meğer gölümün bir yerlerine ipek bir iplikle bağlanmış.
Çok güzel güle güle kullanHadi düşürmeyeyim modumuzu
Soran olursa hayat öğretti bizde öğrendik diyeceğiz ne yapalım eneninde sonununda nerde kalmıştık diyeceğiz
Bonus bak bana ne hediye geldi
Eki Görüntüle 3054061
Aklımada seni getirdi
Aslında hiçbir şey bizim değilÇok üzüldüm Efserne desem teselli olmaz şimdi. Göçüp gidicez bu hayattan geriye bir adımız kalacak öyle düşünmeye çalış.
Sağol canımGeçmiş olsun nego
Sağol canım iyiyim, aniden gelip sarsın gidiyor böyle işte. SağolHayırlı akşamlarrr
Nego geçmiş olsun canım Daha iyi hissediyorsundur şimdi umarım
Çok şükür iyiyim Bonuscum:)
Sen nasılsın
Kahve yapamıyoz onu ne yapacağızÇok güzel güle güle kullan
Nevresimi aldım23 nisan ödevi
Petekleri silmek .
Kapıları silmek.
Nevresim değiştirmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
Tubismavis
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
Hepsi de çok güzel ödevler ama bugün hiçbirini yapmıcam23 nisan ödevi
Petekleri silmek .
Kapıları silmek.
Nevresim değiştirmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
Tubismavis
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
Nevresimi değiştirdim.23 nisan ödevi
Petekleri silmek .
Kapıları silmek.
Nevresim değiştirmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
Tubismavis
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
@Anka
Fotoğraf atsana canım şu taşlar mi karardı onlarsa tencere çaydanlık parlatan yerler cillop gibi ediyor onlarıBu arada ocağın gözlerin takıldığı yere domestos döktüm karardı. Onu tekrar nasıl parlatabilirim
Gazın geldiği çukur gibi olan yerden bahsediyor diye anladım ben amaFotoğraf atsana canım şu taşlar mi karardı onlarsa tencere çaydanlık parlatan yerler cillop gibi ediyor onları
Evde olmadığın içindir umarımHepsi de çok güzel ödevler ama bugün hiçbirini yapmıcam(yürek yemiş gölge )
Beyaz banyo sabunu ile deneBu arada ocağın gözlerin takıldığı yere domestos döktüm karardı. Onu tekrar nasıl parlatabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?